reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy kochana ja tez trzymam &&&&&&&&& za dwie kreseczki :-)
u mnie dzis juz @ nie ma .... cos dziwnie bo zawsze 7 dni siedziala a dzis juz nie ma jej :-)
musze isc na solarium i tak mysle na ile min isc bo jeszcze bym chciala z raz czy dwa skoczyc przed slubem ale nie wiem na ile isc min zeby sie nie spalic i nie wygladac dziwnie w dniu slubu :-)

bobo- w solarium na pewno Tobie doradzą. ale ja to bym poszła na 5 minut, jutro najwyżej też i w czwartek lub piątek na utrwalenie. nie za dużo, bo jak sie spieczesz to raczek w białek sukni średnio apetycznie i jeszcze na dodatek wszystko Cie będzie bolało i piekło, że ani tańczyć, ani usiąść, ani nic...

katy- głuptasie... trzeba wierzyć ;)))

Karolina a który to będzie tydz wg OM? :) trzymam kciuki by potwierdził, bo wiem, jak głupie uczucie wyjść z kwitkiem. Ja też idę w środę, planowałam w pt, potem czwartek, ale nie wytrzymam. Więc trzymajcie kciuki bo mam stresa.

bobo w piątek radze nie chodzic juz na solke zebys z kolorami nie wystąpiłą w sobotke,idz dzis i w srode tak mysle i starczy :-) i tak bedziesz piękna :tak::tak::tak:

polisia ja planowałam za tydzień iść, ale z uwagi na te podbawienia się wytraszyłam i idę wczęśniej ;) to będzie 5 tydzien i 5 dzień, więc nie liczę na cud, ale może chociaż powie, że pęcholek na swoim miejscu ;)))

takiego mam lenia ze szok nie chce mi sie ruszyc z domu na to solarium i do sklepow jeszcze musze isc bo nie mam bizuterii slubnej :-( buuuuuu kopnijcie mnie raz a porzadnie hihi

reklama
Do góry