reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

KATY oj beda 2 kreseczki na koncu jak nic :-D:-D:-D tempka skoczyla jak szalona a w sumie to jutro moglabys zrobic jakiegos czulego tesciora;-) jak wy macie dobrze kochane ja tez chce juz miec fasolke w brzuszku (w brzucholu )

Suonko glowa do gory jeszcze nic nie przesadzone :-):tak::-)

reklama
Oj Losiczko chcialabym miec takie zdanie na temat swojego wykresu jak mowisz ale ja mam zbyt zakrecone wykresy i juz tyle razy bylam pewna na 100 % a potem dupa........blada
Jutro albo pojutrze sie pokusze ale czarno to widze :baffled:

czesc wszystkim

ale zescie sie rozpisaly odrazu widac ze poniedzialek hehe

Katrina no to super ze to tylko grochowa

Dzoana ja tez uwazam ze powinna odejsc bo jak nie zgodzi sie na odciaganie to i tak zrobi jej papa

Ja od dzis zaczynam dietke ehh mam nadzieje ze wytrwam i sie nie zlamie hehe przed wizyta powtorze jeszcze raz cukier mam nadzieje ze bedzie lepszy dla mnie wynik ;p a jak nie to znowu czeka mnie klucie 4x dziennie i latanie do diabetologa co chwile ehh a ten u nas jest wredny jak bylam u niego w pierwszej ciazy to mi wpieral ze wpierdzielam slodycze itp a gdy powiedzialam ze nie to zaczal krzyczec ze kazda tak klamie :shocked2: palant jeden no ale niestety jest jedyny ktory ciezarowkami sie zajmuje

KatyB a juz sie ubieralam do pracy i zobaczylam Twojego posta,i musialam sie wrocic Kochana bardzo prosze sie nie dolowac,nie wolno! mysl pozytywnie Skarbie bo czekamy na 2 kreseczki!!!!! sciskam Cie mocno i trzymam kciuki! lece bo sie spoznie...

Kochane ja za dwa dni na tej wizycie i tak niczego nie zobaczę, ale może chociaż gin mi będzie w stanie potwierdzić ciążę??? :)))

Losiczko- u Ciebie się wszystko za tydzień wyjaśni, u Katki za kilka dni, więc ja bardzo mocno za Was trzymam kciukasy, żebyście miały to na co z całą pewnościa zasługujecie :)))

Suonko- napisałam Tobie pod wykresem, ale powtórzę- po dupie będę kopać jak nic :)))

Mała mi- z wykresu jeszcze nic nie wiadomo więc dzałajcie, bo owulka może być tuż tuż ;)

suonko katy trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,
ja w pracy i nic sie nie dzieje znimno i śnieżnie i cały tydzień synusia nie ma w domku bo pojechał na ferie do dziadka więc bedziemy działać codziennie w tym tyg hehehehe prosze o fluidki i trzymajcie kciuki dziewczynki :-)

reklama
Oj dziewczynki zeby to bylo takie proste ale coz ja biedna sierotka moge zrobic tylko sikac codzien i czekac na @ jesli na tescie wyjdzie jedna......z tego co pamietam nigdy nie wychodzily II w dzien spodziewanej @ wiec zobaczymy....buziaki dla Was za otuche

UWIELBIAM WAS
Pamela ty sie tak wracasz widze jak i ja nie raz:-D:-D:-D

Zzagubiona mam nadzieje ze nie bedziesz musiala byc dlugo na diecie a tym bardziej sie kluc

A nasza biedna Losiczka znow szura......tylko sobie zrob przerwe kochana

Dzieki Malami ;-)

Do góry