reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo- a jaką masz sukienkę? bardzo zabudowaną? bez ramiączek, odkrytą? masz już pomysł na jakąś biżuterię?
musisz uważać, żeby nie przesadzić ze świecidełkami, bo wiesz co za dużo to też nie zdrowo :)))

reklama
A ja byłam wczoraj na targach ślubnych i mało się nie poryczałam tak mnie wszystko wzruszało!! Już nie mogę się doczekać aż zacznie się to przedślubne załatwianie ;-)

suonko- ja jak byłam rok temu na targach to mój dzisiaj mąż zanim wszedł już chciał wychodzić, a kiedy dotarliśmy do hali głównej mijając szpaler ulotkarzy zgodził się już na kapelusz do ślubu :)))
no i ja tam nic dla siebie nie znalazłam :)))

karolina suknie mam odkryta bez ramiaczek wiec dekold i rece bedzie widac wiec musze sie troche opalic bo ja blada twarz hihi. a bizuterie musze cos podobnego jak diadem moze wiem ze ma byc cos widzacego taki naszyjnik wiszacy a nie okragly i kolczyki dlugie wiszace :-)

bobo z tym solarium to zes sie obudzila hehe ja ostatnim razem na impreze tez kilka dni przed sie obudzilam i jaki byl tego skutek nie moglam wysiedziec mialam ochote sie rozerbac i lezec w wannie hih

co do bizuterii to ja mialam kolczyki dlugie i zamim weszlam na sale to juz ich nie mialam bo mi haczyly o wlosy ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobo- skoro nie masz ramiączek ani nic z tych rzeczy to możesz szaleć z biżuterią. jakaś kolia błyszcząca i tego typu kolczyki. zawsze mi się podobały błyszczące kolie ;)

ja miałam długie kolczyki, ale włosy spięte, więc nie mialam takiego problemu jak zagubiona. miałam za to kwiaty we wlosach przez pierwszą godzinę na sali ;))) bo później mi wypadły podczas tańcowania :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagubiona dlatego pojde na 5 min gora hehe zeby jakis kolorek tylko zlapac i nie zlac sie z suknia :-) wlosy bede miala spiete w kok wiec mi haczyc nie bedzie :-)
karolina no ja wlasnie cos takiego chce bede sie swiecic jak choinka haha
w srode mam tpisy i brwi sobie musze zrobic i mam tez fryzurke probna umowiona nooo ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie :-)

Jestem i ja :-) I witam wszystkie dziewczynki :-)

Karolina widzę,że humor Ci dopisuję i głupawki dostajesz:-D Ja bardzo lubię ten stan:-)

Katy trzymam kciuki,żeby to były II krechy:-)

Suonko ja byłam na targach ślubnych przed swoim ślubem i znalazłam rewelacyjnego fotografa :-) Niestety pokusiłam się też o DJ'a i tego akurat żałuję, ale mówi się trudno... Było minęło :-)

Bobo najlepiej jakbyś się zapytała w solarium, bo wszystko też zależy jakie mają lampy... Ja mam solarium, gdzie w 1 kabinie są bardzo mocne lampy i tylko na kilka minut mogłam wejść ( a ja jestem przeźroczysta dosłownie :-) ), a w drugiej kabinie mogłam wejść na 15-20 minut i łapało od razu na brązowo ( bo ja się oczywiście na czerwono opalam), także najlepiej pogadaj z kimś z solarium i może Ci doradzą :-)

Ja dziś mam coroczną wizytancję u gina :-) Dobrze, bo przynajmniej sobie z nią trochę pogadam i zapytam co i jak:)

Bobo juz nie moge doczekac sie twoich zdjec ze slubu, bo pochwalisz sie nam prawda:tak:???

Nadrobilam wszystko ale juz nie pamietam co mialam komu odpisac:sorry2: u nas dzisiaj mroz -2 i w domku ciezko nagrzac siedzimy z mala pod kocykiem i ogladamy bajki:-p

reklama
Cześć dziewczyny, ze śnieżnej Warszawki, zasypało i nawet w mieście zima wydaje się być fajna. byliśmy wczoraj na spacerku w parku, wzięłam cała torebkę orzeszków, bo tu strasznie dużo oswojonych wiewiórek...ale france mnie olały i ani jedna nie wyszła :( mój mąż za to obrzucił mnie tak śniegiem, że wyglądałam jak bałwanek! a ile miał przy tym radochy.... jak dzieci hihihi
Zaczął mi się nowy cykl, nowe staranka, ale jakoś tak bez napięcia, przynajmniej na razie.
Trzymam kciuki, żeby nieproszone @ omijały was szerokim łukiem!

Bobo uważaj na solarium, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła. Ale pogodę masz jak z bajki. Będziesz piękną, śnieżną panną młodą...
Aż sobie z sentymentem oglądnęłam swoje fotki echhh cudowny dzień, życzę Ci, żeby był najpiękniejszy w Twoim życiu. Zazdroszczę tego ostatniego tygodnia, tej ekscytacji mrrrr mogła bym przeżyć to jeszcze raz...

Ostatnia edycja:
Do góry