reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

kOCHANA ja nawet przez chwile nie pomyslalam ze moze sie udac w tym cyklu nie mierze tempki i jest mi z tym dobrze nie nakrecam sie a przy tym nie wymyslam objawow ciazowych:tak: nie to mi teraz w glowie. Maz bez pracy niby jutro ma isc na jakas fuche za 10 dni mamografia za 12 wyrywanie zeba masakra normalnie potem czekanie na wynik tyle ze jak bedzie wszystko ok to wynik odbiore akurat chyba z 2 dni przed nastepnymi starankami :-) i w tym moja nadzieja

reklama
co do swiecenia Bobo to ja hehe bralam jak najdelikatniejsza bizuterie ale tylko dlatego ze cala kiecka wyszywna kamieniami wiec z ozdobami trza bylo delikatnie szalec hehe

eh chyba musze zadzwonic do gina bo kurde cos mnie chyba jajowod znowu boli jak nie urok to sraczka co my musimy przejsc by dotrzec do szczesliwego rozwiazania :no:

losiczko a ja tam wierze ze kolejne staranka nie beda juz potrzebne :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczko- no właśnie zagubiona ma rację- może już nie będą potrzebne, a Twoje nie nakręcanie się, nie myślenie, nie mierzenie i spontan w owulkę może być na to najlepszym dowodem, ale nie chcę Cię nakręcać. Nie zmienia to faktu, że będę trzymała bardzo mocno kciuki, ale jeszcze mocniej za dobre wyniki i pozytywy w walce ze zdrowiem :)
losiczko a suwaczek się pojawi jak gin potwierdzi ;)))

zzagubiona- ja to nawet nie wiedziałam, że może jajowód boleć. bo ja nawet nie wiem gdzie go mam, nie jestem pewna czy mnie jajniki bolą więc jajowód brzmi dla mnie tajemniczo i magicznie ;)

a gdzie wszyscy??? ilonka, Roszpunka, piąteczka, madlen, marysia, axari...

karolinko niestety u mnie wiem ze jajowod na poczatku ciazy tez bolal i myslalam ze to jajnik ale na usg wyszlo ze jakis stan zapalny mi sie robil kazal mi gin brac magnez ale kurde nie moge go brac bo sie zle po nim czuje( po tabletach) hmm zobacze wysle starego moze jakis rozpuszczalny mi kupi
piateczka to juz dawno nam zaginela w tych gorach ehh troche sie martwie o nia :confused:

zzagubiona dużo magnezu jest w orzechach, więc ja pochlaniałam wszelkie ilości czekolady z całymi orzechami (ta z okienkiem)

no ja też się o nią martwię- już miesiąc tutaj nie zaglądneła :(((

wrocilam :-)
Kupilam dwie pary gaci takich ladnych bialych na slub i poprawiny :-) zachaczylam o solarium na 8 min poszlam poki co jest ok nic nie piecze hehe no i kupilam sobie taki ladny sweterko - kamizleke :-) bizuterii nie kupilam bo nie bylo nic ciekawego. pozniej ide jeszcze do kjosciola na spowiedz i do galerii i tam mam nadzieje ze cos kupie :-)
a ilonka nie miala dzis wizyty u gina?

Zagubiona migdały jedz...:tak:
we wszystkich musujących tabletkach są jakieś toksyczne substancje.Aspartan chyba i co najgorsze w tabletkach dla dzieci na gardło tez jest.

zzagubiona mi niestety dupka urosła po ślubie i po przejściu na jedzenie teściowej więc liczę na odmianę po ciąży :))) a czekoladki nie odmawiam ;)

bobo- ja mam nadzieję wyciągnąć męża na zakupy w tym tygodniu ;) w galeriach z tego co kojarze w M1 na pewno i factory są takie stoiska na środku gdzie mają biżuterię troszkę plastikową- ładnie sie błyszczy a kosztuje niewiele, chyba że chcesz zaplacić 10 razy więcej w salonie mody ślubnej, ale potrzebujesz prawdziwych diamentów czy kryształków swarowskiego ;))) ja tam nie przywiązuję do tego uwagi i jedyną rzecz jaką mam z wyceną rzeczoznawcy to pierścionek zaręczynowy z szafirem (choć do dzisiaj nie wiem dlaczego nie szmaragdem) i tuzinem dajmoncików

reklama
karolina ja mieszkam kolo plazy i w plazie jest nowo otwarty sklep z bizuteria co prawda nie srebrna ale taka podobna jak srebro i swiecaca w sam raz na slub i taki komplet kolczyli i naszyjnik kosztuje ok 50zl wiec nie jest zle :-)

Do góry