reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzień Dobry, Czeeść,
piszę po raz 1 :zawstydzona/y: a zaglądam od, jakoś będzie ze 2-3 tygodnie.... i dodam, że się wstydzę tak włazić hop, siup bez kwiatków dla "domowniczek"... buuu :zawstydzona/y:...

eeeeee, krótko się zreferuję :) : staranka zaczęliśmy jakoś od sierpnia. Ostatnie 3 miesiączki miałam najboleśniejsze odkąd pamiętam, więc kombinowałam że coś się działo, no a le nic. Aktualnie obecnie;) zdaje mi się (ale wiadomo wyobraźnia, podświadomość działają :) ) że moja fasolka jest już na pokładzie :) dodam tylko, że mi się zdaje i 2 testom, które zrobiłam dziś rano też...

I co ze mną teraz zrobicie??

Pozdrawiam :)

reklama
magdba witaj i pisz do nas czesto, to dobrze ze tym testom zdaje sie ze jest fasolka, spokojnych juz 8 miesiecy ci zycze

karolina co do malego terrorysty, to moja darla sie wnieboglosy u wszystkich chyba do pol roku, tylko u mnie sie uspokajala,i tak kazde moje wyjscie na silownie czy do kina konczylo sie kilkugodzinnym placzem ani babcia ani tatus nie potrafili jej uspokoic wiec wolalam nigdzie nie wychodzic, potem jej naszczescie przeszlo. Wiec moze maluszek tak plakal bo nie bylo mamy...?

ja wlasnie wyszlam z wanny bo moj kotek maly ma drzemke i zaraz zabieram sie za kotlety:-p

Kurczę,dzięki za tak miłe przyjęcie :zawstydzona/y::-). Przepraszam, Was bardzo, ale zdjęć nie dam rady wkleić gdyż ponieważ nie mam kabla do telefonu:wściekła/y:, aparatem nie zrobię bo testy są w koszu , ale opiszę :
w miejscu C jest gruba amarantowa kreseczka, w miejscu T jest średnio-wyraźna, ale zawsze kreseczka :)
25-01 mam wizytę u gin., więc będziemy już czegoś pewni . Dziwna sprawa, tyle czytałam, szukałam pierwszych objawów, że wieżcie mi zdawało mi się w pewnym momencie, że zaczynam wariować.. a tu masz ci psikus "nadzieja " się pojawiła.

I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to,że:

• mojej znajomej synuś przeżył tylko 10dni, i to stało się niedawno ...
  • rozmawiałam z mamą i ta niczego nie świadoma powiedziała, że moja siostra cioteczna właśnie poroniła ...
I z drugiej strony tego wszystkiego ja i (daj Boże) wypada że gwiazdkowa fasolka :-D:-D, ale by było, cioom:tak: na gwiazdkę zrobiliśmy sobie prezent :-D- o ile 25. okaże się że to prawda ....

Sorki za długaśnego posta..

reklama
kochana nie musisz miec objawow i nie ma co z gory przyjmowac najczarniejszych scenariuszy pamietaj ze 90 % sukcesu siedzi w glowie jak sie nastawisz odrazu ze ma byc zle to moze sie tak skonczyc
pozytywne myslenie to podstawa

Do góry