reklama
Z
zZagubiona
Gość
no mozna tylko np ten co mam ja to trza sie naszukac troche heh
jestem i ja
własnie ogladam TLC- jestem w ciąży i......rany jakie te kobiety głupie czasami to az,az,az nerwy biorą masakra jakac,w ciazy wącha klej,bierze prochy albo jeszcze co innego noz w kieszeni sie otwiera normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axari brawo za szybką reakcje i trzymam kciuki daj znac szybko jak wrocisz
i witam magde oczywiscie
je sie troche zezliłam bo moj ksieciunio wrocił z pracy i poszedł spac ...padł jak pies pluto mi na kolanach,bo taki zmeczony.....a mielismy działąc dzis,no coz zostanie mu wybaczone bo wstał o 3 dzis to niech spi chłopina,tylko cos mi sie zdaje ze w nocy zostane znowu obudzona na małe bobosexi hehehe
własnie ogladam TLC- jestem w ciąży i......rany jakie te kobiety głupie czasami to az,az,az nerwy biorą masakra jakac,w ciazy wącha klej,bierze prochy albo jeszcze co innego noz w kieszeni sie otwiera normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axari brawo za szybką reakcje i trzymam kciuki daj znac szybko jak wrocisz
i witam magde oczywiscie
je sie troche zezliłam bo moj ksieciunio wrocił z pracy i poszedł spac ...padł jak pies pluto mi na kolanach,bo taki zmeczony.....a mielismy działąc dzis,no coz zostanie mu wybaczone bo wstał o 3 dzis to niech spi chłopina,tylko cos mi sie zdaje ze w nocy zostane znowu obudzona na małe bobosexi hehehe
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 
ja się dowiedziałam że przez 2 tygodnie mam przyjeżdżać do pracy na 6 w związku z czym tempke będe mierzyć wczesniej. Ilonka jak to jest z korygowaniem do tej swojej stałej godziny mierzenia?
Axarai - trzymam kciuki!
AniaBuchowicz - wierze że to może jednak jest fasolka...może owu Ci się przesunęła. .....zawsze mialas stała długosc cyklu czy bardziej nieregularny?
ja się dowiedziałam że przez 2 tygodnie mam przyjeżdżać do pracy na 6 w związku z czym tempke będe mierzyć wczesniej. Ilonka jak to jest z korygowaniem do tej swojej stałej godziny mierzenia?
Axarai - trzymam kciuki!
AniaBuchowicz - wierze że to może jednak jest fasolka...może owu Ci się przesunęła. .....zawsze mialas stała długosc cyklu czy bardziej nieregularny?
Z
zZagubiona
Gość
mala mi ja tez ogladam to masaka jakas
a to moja piosenka na dzis hehe ostatnio non stop po glowie mi chodzi hehe
[video=youtube;2wz7Mh8trLA]http://www.youtube.com/watch?v=2wz7Mh8trLA[/video]
a to moja piosenka na dzis hehe ostatnio non stop po glowie mi chodzi hehe
[video=youtube;2wz7Mh8trLA]http://www.youtube.com/watch?v=2wz7Mh8trLA[/video]
-Lorelain-
Fanka BB :)
Zagubiona - 

.... co to jest? ... przesłuchałam pierwszych 25 sekund i nie dałam rady dłużej 

Z
zZagubiona
Gość
lorelain hehe tak wiem hehe moj m tez nie moze tego sluchac czasem mam takie swiry na poczatku tez mi sie nie podobalo ale kilka razy na esce puscili i mi teraz caly czas po glowie chodzi ;p
reklama
zagubiona noo pisenka suuper też ją lubię i jeszcze tą
Gotye- Lyrics- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - YouTube
Gotye- Lyrics- Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - YouTube
Podziel się: