reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no ale np w 17 tyg to juz mozna kupić nie mówię teraz !!!!!!!!!!! :-p no oczywiście mówię o tym za 100zł

reklama
jestem i ja
własnie ogladam TLC- jestem w ciąży i......rany jakie te kobiety głupie czasami to az,az,az nerwy biorą masakra jakac,w ciazy wącha klej,bierze prochy albo jeszcze co innego noz w kieszeni sie otwiera normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

axari brawo za szybką reakcje i trzymam kciuki daj znac szybko jak wrocisz

i witam magde oczywiscie

je sie troche zezliłam bo moj ksieciunio wrocił z pracy i poszedł spac ...padł jak pies pluto mi na kolanach,bo taki zmeczony.....a mielismy działąc dzis,no coz zostanie mu wybaczone bo wstał o 3 dzis to niech spi chłopina,tylko cos mi sie zdaje ze w nocy zostane znowu obudzona na małe bobosexi hehehe

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :)

ja się dowiedziałam że przez 2 tygodnie mam przyjeżdżać do pracy na 6 w związku z czym tempke będe mierzyć wczesniej. Ilonka jak to jest z korygowaniem do tej swojej stałej godziny mierzenia?

Axarai - trzymam kciuki!

AniaBuchowicz
- wierze że to może jednak jest fasolka...może owu Ci się przesunęła. .....zawsze mialas stała długosc cyklu czy bardziej nieregularny?

mala mi ja tez ogladam to masaka jakas

a to moja piosenka na dzis hehe ostatnio non stop po glowie mi chodzi hehe
[video=youtube;2wz7Mh8trLA]http://www.youtube.com/watch?v=2wz7Mh8trLA[/video]

lorelain jeśli mierzysz tempkę wcześniej to dodajesz kreseczkę za każda godzinę

np mierzysz o 6 i masz 36,2 a powinnaś o 7 to wpisujesz 36,3

lorelain hehe tak wiem hehe moj m tez nie moze tego sluchac czasem mam takie swiry na poczatku tez mi sie nie podobalo ale kilka razy na esce puscili i mi teraz caly czas po glowie chodzi ;p

reklama
Do góry