reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Zagubiona, ale pamiętasz, że łatwiej powiedzieć niż zrobić??
Dzisiaj mam ogólnie dzień sprzątania, ale póki co odkurzacza palcem nie tknęłam... muszę wyczyścić piec- tu już jest gorzej, bo samo się nie zrobi. Chcę wierzyć, że wszystko będzie oki, ale jakoś tak mi chwilami ciężko.
Co do objawów, to takie stereotypowe mam, więc myślałam, ze sobie wmawiam. i nawet treraz czuję napięcie w brzuszku i co mam robić, coom? sierotka jestem, wieem,...:zawstydzona/y:

reklama
wiem ze jest ciezko ja juz jedno malenstwo stracilam i teraz zaczynam znowu sie bac bo aniolka urodzilam w 25tc teraz juz 21 mi zaraz piknie i psychika daje mi o tym coraz bardziej znac ale mimo wszystko staram sie myslec tylko pozytywnie innej opcji nie przyjmuje.

jak cie brzuch pobolewa to nospe mozesz wziazc

oj kochane szalejecie!

nadrobić cały weekend postów to nie lada wyczyn. ale już jestem na bieżąco.

katy kochana ja u Ciebie czuję fasolkę. tempka ładnie hop do góry więc testuj.

losiczka
za Ciebie szczególnie trzymam &&&&&&& bo potrzebujesz jakiegoś pozytywnego impulsu

karolina czekamy na wieści bo wizycie ale ja jestem spokojna o ciebie. kurcze zarażasz strasznym optymizmem. nawet nie wiesz jak dobrze się twoje posty czyta

suonko
co to za marudzenie. taki spadek nie musi być na @ jeszcze masz czas więc głowa do góry

lorelain o będą II krechy jak nic

no i nie pamiętam co jeszcze miałam odpisać. więc liczę na zrozumienie ale tyle tego było...

u mnie owulki nie czuję w tym cyklu. te starania w tym cyklu takie ubogie ale kto wie. może coś się szykuje

Dzień dobry Moje Kochane!!!
Optymistka naczelna wysiadła:baffled: Dostałam dziś takich plamień, podobnych do Karoli, bardzo jasnych, ale są :confused:
do tego dziś kuje mnie dół brzucha, bardziej po lewej stronie. Zapisałam się dziś na prywatną wizytę, na 18:30 trzymajcie kciuki co by było dobrze:sorry2:
Przepraszam, ze tak o sobie jak wrócę to nadrobię:sorry2:

Zagubiona-Wierzę, że Wszystko będzie Dobrze zobaczysz:-D. Tak na prawdę każda z nas wie, że wiara i pozytywne myślenie to podstawa i grunt Naszych powodzeń, czyż nie?

Zagubiona, Aniołeczek czuwa nad małym Ktośkiem i wszystko będzie dobrze, takżę nos do góry!!!!!!

3mam też kciuki za pozostałe zafasolkowane i prawie-zafasolkowane dziewczynki , damy radę, bo kto jak nie my :-)... w kupie siła ;)

Ja melduję ze żyję !!!
ale jak rano stanełam na wagę to miałam ochotę ją wypieprzyć za okno bo niestety ale sie nie zepsuła no i nie mam weny pisać jakoś :wściekła/y: :angry:

axarai super ze tak szybko interweniujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napewno bedzie dobrze !!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

witam nową staraczkę a raczej chyba juz mamusię !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

aaaaaaaaa dziewczyna z sierpniówek zaczęła 10 tydz i kupiła detektor i super słychać serduszko także ok 15-17 tyg chyba go kupię :) moze używany znajdę to bedzie taniej :tak:

a jest pewna ze to dziecka nie jej chyba musi byc bardzo szczupla bo ja sie musze niezle na szukac by znalezc lobuziaka

ja tez dzis weszlam na wage i ryczec mi sie zachcialo tyle ze ja spuchnieta jestem :dry:

reklama
Do góry