reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej kochane dziekuje wam za Wsparcie i dobre slowo :) bylismy u tych lekarzy dzis z rana co maz mial robione PET/CT( najlepsze badanie na raka ) dwa miesiace temu pokazywli nam wszystko, maz ma zakalczone przerzuty na plucach ale niemial zadynch aktywnych komorek rakowych, oboejrzeli badania z wtorku tydzien temu i porownali ze niby cos tam uroslo , i na tej podstawie ze uroslo stwierdzili tez ze sa to przerzuty na plucach .... bo jak cos co nie jest aktywne niby uroslo. potem zabralam meza do mojego lekarza od b17 i od medycyny naturalnej i to tak jets ze nawet jak sie raka zabije to on do pewnego momentu produkuje jeszcze nieaktywne komorki rakowe a potem gdy organizm sie zorientuje to to zaczyna wydalac :) wiec pozostajemy na b17 bo jak narazie do tej pory odnosi ona najlepsze skutki w leczeniu raka :)

Joweg czyli nie ma się czym martwić ??tak?? sorki czytałam twojego posta kilka razy ale jestem tal przymulona że głowa mała ;/
PS właśnie sobie uroiłam ciążę pozamaciczną :(

aniabuchowicz- ja za kazdym razem jaak czekam na okres to mam ciaze urojona :( to straszne ale siedze i rycze tylko :( z mezem to normlani lekarze kaza brac chemie a ten moj od natury nic :) wiec zostajemy przy naturze :) i poki co sie modlimy :) wiesz co ja juz do glowy dostaje ze tyle do trensferu :( ja chce juz byc w ciazy :( a tu nic wogole mam teraz nie wiem jaka faze cyklu ale sie ze mnie leje ...... ale nie okres sluz :)

joweg - hmmmmm no to powinna być płodna faza :tak:

gosiulek - mi się w to nie chce wierzyć :confused2:

Ania - to idź może do gina na wizytę .... nie wiem jak to jest w Anglii, ale przecież gin musi robić normalne wizyty hmmm ... a wy macie coś takiego jak cytologia ? ( to tak z innej beczki)

polisia - będzie jutro dobrze...sprzęty USG są różne i wiadomo im lekarz ma lepszy tym więcej zobaczy

No przekonalyscie mnie nie testuje dopoki @ zacznie sie spozniac a ze nie wiem dokladnie kiedy ma przyjsc liczac ze faza lutealna ma maks16 dni to daje jej czas do 29.01:-p ja wlasnie wrocilam od lekarza i tak jak myslalam lekarka mowila ze ma to zapewne zwiazek z cyklem i mam przyjsc za dwa, trzy tygodnie jeszcze raz

reklama
no ja mam taki swój target żeby wytrzymać chociaż do terminu @ ... jak to się uda to już będzie dobrze bo ja strasznie niecierpliwa osoba jestem :sorry:

joweg - no przecież zawsze moga być jakies seksy dla przyjemności :tak: .... nigdy nie wiadomo i może się uda ;-)

no a gdzie się podziały wszystkie dziewczyny? :ninja2:

Ostatnia edycja:
Do góry