reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Hejka :)
właśnie wróciłam z pracy ledwo żyje ale żyje
sytuacja na dzień dzisiejszy @ brak test negatywny :( a co z ciążą pozamaciczną ?? jak sądzicie test wychodziłby negatywny czy pozytywny?
Już nie wiem co myśleć

O widze ze troszke posmutniala nam Zzagubiona...kochana ale on u gory na chmurce sobie siedzi, je wate cukrowa jest mu cieplutko i nie jest sam, pewnie tam lobuzuje jak to chlopak .....i ciagle was obserwuje i pilnuje i was i Ktosia :tak::tak::tak:
Napewno by nie chcial zeby jego mamusi lezki lecialy:tak:

Agnes zobacz sobie w moj wykres chyba 2 dni po owu brzuch mnie zaczal bolec
Axa i jak tam leniwisz sie????
Viola GRATULACJE !!!!!!!! Super ze Lilianka ma sie dobrze :-)

Katy - mi w zeszłym miesiącu test wyszedł dopiero w dniu @ .... często dziewczynom wychodzi nawet dopiero po terminie więc proszę się jeszcze nie załamywać bo @ nie ma ;-)

Gosiulek - i jak tam staranka .... jaką metodą będzie próbować? :sorry:

Ania - kurde blade.... a to @ franca jedna :crazy:

Katy tak sobie trochę leniuszkuję, po dupku brzuch już mnie przestał rwać, ale teraz co jakiś czas mnie zakuje, plamień dziś nie widać:-D
Scotlad i Lorelain jedyny sposób, aby zatestować w terminie @ (co by ta małpa przebrzydła nie przyszła!!!!!!) to kupić test najwcześniej dzień wcześniej:rofl2:

Gosiulek to skrzetnie zapisuj i zobaczymy na koniec cyklu jak cos to podpatrzymy metode :-D

Axarai to super......odpoczywaj ile wejdzie ;-)

reklama
Gosiulek ja nieskromnie uważam, że "piesek" rządzi :D tak tylko podpowiadam sese :))

Axarai odpoczywaj :)

Lorelain ja tylko za pierwszym razem testowałam w dniu @ i nigdy więcej bo rozczarowanie podwójne, ostatnio testowałam 2 i 4 dni po spodziewanej @ :))

a ja... wiecie co, do jutra to osiwieję, mam jutro wizytę, niech mnie ktoś zajmie czymś innym bo zeświruję normalnie :) chcę namacalnych dowodów na istnienie fasolinki! o!
czy są rożne usg, w sensie, że na jednym można zobaczyć więcej niż na innym?

Do góry