reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

axari- możesz mieć rację, że coś sobie podrażniłam itp, ale cóż zrobić jak mi sie zebrało na czułości??? mąż juz mi powiedział, że mnie nie tknie bo sie boi teraz ;)))

zzagubiona- to strasznie trudne, ale może tak miało być, żebyś teraz miała siły. zdjęcia oczywiście nie zdążylam zobaczyć ;)

reklama
zagubiona wiem że ci trudno ale najwidoczniej ktoś tam na górze miał takie plany wobec ciebie. twój aniołek na pewno się toba opiekuję.

zdjęcia nie widać

witajcie staraczki
biggrin.gif
trzymam za was mocno kciuki żebyście wszystkie jak najszybciej ujrzały swoje upragnione II sama wiem jak to jest czekać na nie a przy okazji -
posiadam całe opakowanie DUPHASTONU które nie jest mi już potrzebne więc jeśli są tu jakieś zainteresowane dziewczyny (zwłaszcza z Krakowa) to proszę o kontakt na priw
pozdrawiam

Zagubiona no to jednak wolałabym, żeby to jednak Twój M coś nabroił, można by było mu wlać, i po temacie, a tak............ wiem, że na taki smutek nie ma pocieszenia
Rozia "zabić" węża!!!!
Scotland właśnie mam termin na 21.09.2012 policzyłaś?:-) Dziękuję:-D
Agnes widzę, że u Ciebie trzeba już zacząć trzymać kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze dorzucę fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

axai dziękuję za fluidki. łapię każdą ilość w każdym kolorze.

dziewczyny czy to normalne że zaraz po owu boli brzuchol i to tak jak na @. no moze trochę słabiej ale go czuję

Witam
Udało mi sie zajrzeć do Was bo córka przytargała swój komputer od babci,ale nasz już niedługo wróci z naprawy,dziś ACER przysłał smsa że już go odesłali.

A więc ja po dzisiejszej wizycie....
Wszystkie parametry w normie,według usg ciąża 5 dni starsza. Dzidzia waży 413g i lekarz nagrał nam 5 minutowy filmik w 4d, Ja na szczęście mam 4d w cenie wizyty. Dzidzia była bardzo ruchliwa i robiła fajne minki,nawet lekarz się śmiał:)
No i najważniejsze potwierdzona CÓRECZKA
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
a więc będzie LILIANKA.
I jeszcze jedno co mnie zaskoczyło to dostałam paczkę połówkową:) pełno kosmetyków(próbek) ale nie w saszetkach tylko w takich orginalnych opakowaniach tylko,że mniejszych dla dzidzi ,gazetki, płyty instruktazowe jak opiekować się dzidzią po porodzie i jak karmić piersią,jakieś książki,poradnik wyprawkowy:) Szok:) Cała pełna duża reklamówka:)

130 zł za wizytę tylko za genetyczne placiłam 200 ale ponad godzinę siedziałam w gabinecie i wszystkie parametry mialam na miejscu liczone także było warto:)

Viola no prosze dzidzia z przed dnia owu a dziewczynka :) super , :) strasznie sie ciesze:)
co do tej reklamówy to ja tez dostałam z Jasiem na połówkowym :) potem jeszcze oczwywiscie w szpitalu i co jakiś czas przysyłali paczki do domu :)
agnes - nie wiem czy powinien boleć kotek, mnie bolał juz od 6 dnia po owu !!!!!

reklama
Do góry