• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

axari- możesz mieć rację, że coś sobie podrażniłam itp, ale cóż zrobić jak mi sie zebrało na czułości??? mąż juz mi powiedział, że mnie nie tknie bo sie boi teraz ;)))

zzagubiona- to strasznie trudne, ale może tak miało być, żebyś teraz miała siły. zdjęcia oczywiście nie zdążylam zobaczyć ;)

reklama
witajcie staraczki
biggrin.gif
trzymam za was mocno kciuki żebyście wszystkie jak najszybciej ujrzały swoje upragnione II sama wiem jak to jest czekać na nie a przy okazji -
posiadam całe opakowanie DUPHASTONU które nie jest mi już potrzebne więc jeśli są tu jakieś zainteresowane dziewczyny (zwłaszcza z Krakowa) to proszę o kontakt na priw
pozdrawiam

Zagubiona no to jednak wolałabym, żeby to jednak Twój M coś nabroił, można by było mu wlać, i po temacie, a tak............ wiem, że na taki smutek nie ma pocieszenia
Rozia "zabić" węża!!!!
Scotland właśnie mam termin na 21.09.2012 policzyłaś?:-) Dziękuję:-D
Agnes widzę, że u Ciebie trzeba już zacząć trzymać kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i jeszcze dorzucę fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

axai dziękuję za fluidki. łapię każdą ilość w każdym kolorze.

dziewczyny czy to normalne że zaraz po owu boli brzuchol i to tak jak na @. no moze trochę słabiej ale go czuję

Witam
Udało mi sie zajrzeć do Was bo córka przytargała swój komputer od babci,ale nasz już niedługo wróci z naprawy,dziś ACER przysłał smsa że już go odesłali.

A więc ja po dzisiejszej wizycie....
Wszystkie parametry w normie,według usg ciąża 5 dni starsza. Dzidzia waży 413g i lekarz nagrał nam 5 minutowy filmik w 4d, Ja na szczęście mam 4d w cenie wizyty. Dzidzia była bardzo ruchliwa i robiła fajne minki,nawet lekarz się śmiał:)
No i najważniejsze potwierdzona CÓRECZKA
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
a więc będzie LILIANKA.
I jeszcze jedno co mnie zaskoczyło to dostałam paczkę połówkową:) pełno kosmetyków(próbek) ale nie w saszetkach tylko w takich orginalnych opakowaniach tylko,że mniejszych dla dzidzi ,gazetki, płyty instruktazowe jak opiekować się dzidzią po porodzie i jak karmić piersią,jakieś książki,poradnik wyprawkowy:) Szok:) Cała pełna duża reklamówka:)

Viola no prosze dzidzia z przed dnia owu a dziewczynka :) super , :) strasznie sie ciesze:)
co do tej reklamówy to ja tez dostałam z Jasiem na połówkowym :) potem jeszcze oczwywiscie w szpitalu i co jakiś czas przysyłali paczki do domu :)
agnes - nie wiem czy powinien boleć kotek, mnie bolał juz od 6 dnia po owu !!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry