reklama
scotland18
Fanka BB :)
Lorelain jest i nazywa sie to smear test ja mialam robione chyba pol roku temu
-Lorelain-
scotland - a co to jest ten smear? ... bo ja już się zgubiłam i chyba czegoś po drodze nie doczytałam 

KatyB
No i jestem....poprasowalam, obiadek zaliczylam, i wykapalam sie wiec moge siasc i z wami tu pobaraszkowac 
Gosiulek sama nie wiem co o tym myslec ale na swiecie dzieja sie takie dziwne rzeczy ze chyba jak by to byla prawda to jestem w stanie uwierzyc........
Joweg bardzo sie ciesze ze jest postep a jaka metoda to juz nie wazne......wazne zeby byl zdrowy
Ania w ciazy pozamacicznej mi druga keska bardzo dlugo nie wychodzila......i mam podwyzszone ryzyko w kolejnych ewentualnych ciazach. A ty czemu tak myslisz????
Lorelain wszystkie sie zleca tylko pozniej...teraz dzieciaczki, kolacyjki itp
Smear test to cytologia ktora tu robia w przychodniach raz na 2-3 lata w zaleznosci od ryzyka wystapienia raka

Gosiulek sama nie wiem co o tym myslec ale na swiecie dzieja sie takie dziwne rzeczy ze chyba jak by to byla prawda to jestem w stanie uwierzyc........
Joweg bardzo sie ciesze ze jest postep a jaka metoda to juz nie wazne......wazne zeby byl zdrowy
Ania w ciazy pozamacicznej mi druga keska bardzo dlugo nie wychodzila......i mam podwyzszone ryzyko w kolejnych ewentualnych ciazach. A ty czemu tak myslisz????
Lorelain wszystkie sie zleca tylko pozniej...teraz dzieciaczki, kolacyjki itp
Smear test to cytologia ktora tu robia w przychodniach raz na 2-3 lata w zaleznosci od ryzyka wystapienia raka
scotland18
lorelain smear test to badanie cytologiczne w uk wysylaja zaproszenie kazdej kobiecie po 20 roku zycia chyba co 3 lata....
-Lorelain-
no to ja w takim razie też idę się wykąpać 

gosiulek73
mama K&K&A
To trudne do uwierzenia ale ja wierzę.
Wiem że na świecie się zdarzają.i co najważniejsze każdej z nas może się zdarzyć..
Na pewno i w naszym życiu zdarzają się cuda.MOże nie tak duże ale na pewno tak jest.Może też ich nie zauważamy..ale na pewno są.
Wiem że na świecie się zdarzają.i co najważniejsze każdej z nas może się zdarzyć..
Na pewno i w naszym życiu zdarzają się cuda.MOże nie tak duże ale na pewno tak jest.Może też ich nie zauważamy..ale na pewno są.

reklama
Podziel się: