reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
katy nie mam takich objawów ;/ kurde nic mnie nie boli ale czytałam na necie że początki nie dają żadnych objawów :( kurde boje się .....
Joweg wierze że twój mąż wyzdrowieje chociaż to chyba technicznie inaczej się nazywa ale trzeba wierzyć :)

Tak Joweg to sa objawy ale bardzo ogolne.....a co do objawow @ kazda ma inne ja np co miesiac czuje sie w ciazy :tak: beta wtedy rosnie duzo wolniej

Ania jak sie nic nie zmieni w ciagu kilku dni to idz do gina....ja cie kiedys pytalam o te testy bo dziewczyny robily i wychodzily im plusowe wyniki tak jak na ciazowych

czekam do piątku i jak nie dostanę to ide do GP zobaczymy co zrobi ;/ tutaj do gina trzeba mieć skierowanie bo ginekolog to już specjalista lol

no ja jestem na chwilę...czekam na męża aż wróci to sobie jakiś film włączymy .... no ale cisza dzisiaj straszna

młody leży w pokoju i bawi się samolotami i za cholerkę nie chce iść spać...poczytałam mu Strażaka Sama i z 20 wierszyków...3 razy odśpiewane kosi kosi łapci a on oczu to nawet nie zmrużył :confused2:

reklama
Hej, przepraszam ze mnie nie bylo dzisiaj....
miałam klientke..i ogolnie juz chcielismy do szpitala jechac...
ale chcialam troche poczekac i nacpałam sie lekami i jest lepiej ale tak mnie dzisiaj glowa bolała ze sie poruszac nie mogłam:(

Do góry