reklama

Zaczynamy staranka :)

dobranoc dziewczyny jestem zmęczona przeszukiwaniem netu i szukaniem odpowiedzi co się ze mną dzieje :(
nie jestem dzisiaj dobrym towarzyszem życzę kolorowych snów udanych boboseksów i II kreseczek dla testujących

Być może na jakiś czas zniknę bo nie wiem co się ze mną stało,boje się okropnie jestem sparaliżowana strachem

reklama
Wiem wiem nie bez powodu dziewczyny mowia objawowo-maniakalna faza:baffled:

Dziewczynki ja zmykam bo jesli tu bede siedziec to zwariuje do konca...musze troche odpoczac;-)

Edit: Kurcze Ania wiesz ze to samo napisalam:szok: !!!!!!!!!! Ale wymazalam bo boje sie ze nie wytrwam bez BB dlugo!!!!!!!!
Ale ja sie czuje dokladnie tak samo :sorry:

kurde picie odpada bo mi się zsika w nocy ... silos nie może być zbyt pełny:-p

karla
- migrenę dzisiaj miałaś?
od dawna nie mialam tak silnej migreny:(

Losiczka:szok::szok::szok: czego to ludzie nie wymysla

Karla wiem kochana co to bol glowy...czesto gesto mam migrene ale moze trzebabylo jechac, zrobili by ci jakies badania i moze by wyszlo z czego to....jesli nie przejdzie to jedz i sie nie zastanawiaj nie wiadomo z czego to moze byc

Tak tak Lorelain a silos w tym wieku nie wielki

A ja siedze i szukam czegos na temat testow owu.......zrobilam test owu i druga kreska pokazala sie ledwo widoczna :eek:
no wlasnie lekarka mi powiedziala tez ze jak mam sie meczyc to lepiej zebym pojechala do szpitala:( ale narazie jest lepiej:(
dobranoc dziewczyny jestem zmęczona przeszukiwaniem netu i szukaniem odpowiedzi co się ze mną dzieje :(
nie jestem dzisiaj dobrym towarzyszem życzę kolorowych snów udanych boboseksów i II kreseczek dla testujących

Być może na jakiś czas zniknę bo nie wiem co się ze mną stało,boje się okropnie jestem sparaliżowana strachem

Wiem wiem nie bez powodu dziewczyny mowia objawowo-maniakalna faza:baffled:

Dziewczynki ja zmykam bo jesli tu bede siedziec to zwariuje do konca...musze troche odpoczac;-)

Edit: Kurcze Ania wiesz ze to samo napisalam:szok: !!!!!!!!!! Ale wymazalam bo boje sie ze nie wytrwam bez BB dlugo!!!!!!!!
Ale ja sie czuje dokladnie tak samo :sorry:
kochane co wy gadacie wogole wiecie ze przeciez ze w kupie:) rażniej:( ehhh:( nie zostawiajcie nas:(

Hej Dziewczynki, ja na nockach, więc żyję jak nietoperz, czyli nocną porą, kiedy większość z Was idzie spać. Zaraz zabieram się za nadrabianie dziennych zaległości. Właśnie zauważyłam na papierze różoway śluz, trochę się przestraszyłam, bo dzisiaj ból podbrzusza też tak jakby się nasilił. Czy to może juz być na @? Fazy lutealne są stałe, więc do małpy mam jeszcze 6 dni. Do tej pory nie zdarzyło mi się, żebym tak wcześnie plamiła:szok: No i tempka nie okresowa. Poradzcie coś:-(

Chciałabym ,ale juz tyle razy byłam już prawie pewna, że sie udało a tu d...a:-(Korci mnie zatestowanie, ale lepiej się wstrzymać do terminu @, bo jak wyjdzie jedna krech to tylko się zdołuję. Mój M ma pod koniec urodziny, fajnie byłoby mu zrobić prezent:-)
Rzeczywiście dzisiaj jakis taki spokój, nawet stron dużo nie miałam do nadrobienia, tylko 14. Chyba dużo kobitek dzisiaj ma okres przytulankowy;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to jestem dziewczynki:-)

Ania nie uciekaj od nas :-( Na pewno wszystko będzie dobrze... Może Ty należysz do tej grupy kobiet, którym testy nie wychodzą od razu;-)

Katy u Ciebie tez na pewno będzie ok ;-):-) Proszę mi się tu nie załamywać dziewczęta !!!!!!!!!!!!!!

A ja mam dziwną sprawę.... Niby moja gin mi powiedziała,że jutro mam mieć owu (może dziś w nocy), a na teście owu, który niedawno robiłam nawet cienia drugiej kreski nie było..... hmmm..... i co to oznacza??? Że badziewne testy chyba mam :)

reklama
Rozia, z tego co wyczytałam z neta, to testy owulacyjne nie sa dokładne w 100%. Niektórym dziewczynom owulkę pokazywały za wcześnie lub za późno, ale nie ma reguły. Ja nie stosuje, raczej sugeruję się objawami (co mi różnie wychodzi). ginekolog powinna być bardziej wiarygodna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry