reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ale się rozpisałyście :happy: ja właśnie wróciłam z zakupów. i niestety humor mi się popsuł. czytałam wcześniej, że niektóre z was zaczynają dietki, to ja też się dopisuję ;-) od dzisiaj duuuużo świeżych warzyw i owoców, trochę ćwiczeń, długie spacery i ZDECYDOWANIE ZERO SŁODYCZY. tylko, czy uda mi się wytrwać...
jakie plany na wieczór? ja wieczorkiem mam nadzieję fikołki i przytulanki :-)

reklama
liju - no ja też może zaplanuję fikolki co by małż trzymał dobrą kondycję :laugh2: ... puki co leżę na kanapie brzuchem do góry i oglądam na tv jutrzejszą "Julkę" ;-)

Weszłam się przywitać. Poczytałam wasze produkcje. Witam nowe staraczki.:happy:
Zmęczona jestem. Po takich dniach jak dziś upewniam się że L4 to najlepsze rozwiązanie. Te dzieciory mnie wykończą psychicznie:crazy: Byle do piątku...
Lorelain, wiedziałam, że będą krechy jak ta lala:tak: Baaardzo dobrze:happy: Teraz nie wykręcisz się przed zaproszeniem mnie na te dobroci;-)

Ostatnia edycja:
Roszpunka - ja dzisiaj też sobie o tym pomyślałam :-);-) ... koniecznie będziesz musiała mnie odwiedzić w maju jak już będę miała piękne kwiaty na balkonie, chodź wcześniej również zapraszam :)

.... mam pytanko... ty po pozytywnych testach przestałaś mierzyć temperaturę czy faktycznie była cały czas stała ?

podobają mi sie te rzeczy ...

http://mamagama.pl/gfx/524/1690-big.jpg
Lunchbox Zoo Lunchies - swojskie zwierzaki

losiczka - szczerze mówiąc to przeszły mi przez myśl bliźniaki bo te testy szybko mi takie mocne wychodzą ... no chyba że to na dzewczynkę bo podobno beta jest wyższa niż u chłopca :sorry:

jane - zobaczysz że za niedługo będziesz chodziła dumna jak paw i wszyscy z rodziny będa podziwiać twój ciążowy brzuszek :-D

bardzo niefajnie kuje mnie po lewej stronie brzucha i to nie jajnik :baffled:

Ten pojemniczek fajny, po ile cos takiego? Chętnie bym sobie sprawila, oczywiście jak będę już miała potrzebę. Plecaczek trochę nie moje kolorki, do żadnych ciuchów by mi nie pasował.
Jeszcze się okaże, że dwa serduszka biją:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
liju będzie nam raźniej!!!
Maiłam w planie iść pobiegać ale m mnie do łóżka zaciągnął więc ćwiczenia mam już zaliczone:-D:rofl2:
a zresztą ten katar nie daje mi spokoju... wrrrr

lorelain to chyba lepiej że nie jajnik cię kuje. A co myślisz że to jest??

katy biegasz?? co to jest ten lek który bierzesz na a?? I jakie on ma działanie?

no ja miałam przejść na ta dietę, ale na urodziny dostałam od M czekoladki, a dzis była u nas teściowa i przywiozła nam pyszne cukierki karmelowe... I jak ja mam się odchudzać? Chociaż zjadłam cukierka i czekoladkę i w sumie to jakoś nie mam na nie ochoty, więc może jednak uda mi się nie jeść tych słodyczy w najbliższych dniach :-)

Też miałam plan zrobić sobie dietkę, ale na razie nic z tego. Po porodzie pewnie też mi się nie uda tak prędko bo chciałabym karmić piersią. No nic, sama chciałam:happy: Ja w zeszłym roku robiłam sobie Dukana, efekty były super, skutków ubocznych brak:happy: No, może oprócz tego że zaczęłam się czuć dobrze;-)
Gosiu, przestałam mierzyć bo bałam się, że spadnie. Wiem, że to głupie bo jakby miała spaść, a fasolka miałaby się nie utrzymać to i tak by spadła. Ale musisz mi wybaczyć, babska głupota. Wolałam tego nie zobaczyć;-) Mierz sobie jak masz ochotę, ale podobno od luteiny temperatura jest wyższa, albo ja coś pokręciłam...:eek:

roszpunka - no ja właśnie też chce przestać mierzyć bo sie teraz boje że spadnie :sorry: .... a dieta to się nie przejmój bo jak chcesz karmić piersią to dziecko wszystko z ciebie wyciągnie i nawet nie będziesz wiedziała kiedy... no a do tego i tak będziesz miała dietę żeby dziecko nie miało kolek... ja pamiętam że ja pzrez 2 miechy jadłam codziennie na obiad to samo bo tylko to młody tolerował i nie miał żadnej wysypki i dopiero po tym czasie powoli coś zaczęłam wprowadzać ... generalnie to ja miałam juz z tego depresje bo mnie az skręcało że ja znowu jem gotowanego kurczaka z marchewką a mąż np. spagetti.

reklama
Roszpunka u mnie w sumie tempka nie była wysoka po lutce wiec to sprawa indywidualna ale Lori bierzesz dupka prawda??????? a chyba on moze zwiększać tempkę ale głowy nie dam :-p Ja mierzyłam do pewnego czasu a potem powiedziałam BASTA niech sie dzieje co chce,i przestałam mierzyć bo po co sie stresować jak to mówi Roszpunka !!!!!!!!!!!!!!

Do góry