reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

jane ja to właśnie chcę teraz po prostu więcej warzyw jeść itp... Mówisz,że wiesiołek pomaga Ci też na cerę? Może ja też zacznę to brać. A to można cały cykl brać?

reklama
zastanawiam się właśnie czy by podzielić się nowiną jutro z mężem ... zostawiłabym mu cichaczem na poduszce torebeczkę ... ja już wyjdę dawno do pracy zanim on się obudzi i będzie miał taką niespodziankę :sorry: .... tylko cały czas boję się że te kreski zaczną znikać a nie chcę żeby się rozczarował :-(

ja myślę że on i tak wie :sorry: .... widział mój wykres i codziennie się pyta o temperaturę , oczywiście nie pokazywałam mu wykresu odkąd umieściłam na nim dodatni plusik :sorry:

Lori głuptasie przeciez sama widzisz jakie masz juz mocne krechy a jeszcze nie ma terminu @ no i bierzesz dupka który Ci podtrzymuje ciążę :p poza tym podziwiam bo ja to nie mogłam wystrzymać jak przez tel tylko rozmawialiśmy a co by było jakby był codziennie w domu :szok: twarda sztuka jesteś, ale ten pomysł super masz !!!!!!

a dupek jeszcze wspomaga pracę ciałka żółtego :p czymś tak sie różnią te leki i przede wszystkim ceną !!!!!!!!

liju a te leki są TYLKO NA RECEPTĘ

rozia wiesiołek możesz brać tylko do owu. bo powoduje skurcze macicy (podobno) więc może Ci się już nie przyda:tak: a jakby co to od przyszłego cyklu możesz sobie zapodać. Bo jest dobry na wiele rzeczy no i na tak potrzebny przy starankach śluz. Jak dla mnie same pozytywy:-D

lorelain ja bym chciała zobaczyć jego minę;-)

Jane no oby, oby :-) A co do dietki, to właśnie objadłam się kiełbachą swojską, aż mi niedobrze, bo ja zwykle kiełbasy nie jem...

żegnam sie z Wami dziś :-p
DOBRANOC :)
ŚPIJCIE DOBRZE !!!!!!! :-D

NIE MA ZE MNIE TERAZ POŻYTKU TZN WIECZORAMI :-p WYBACZCIE !!!!! :)

Blondynka wsiada do autobusu. Wyjęła bilet i podeszła do kasownika. Nagle
autobus ruszył. Blondynka straciła równowagę i upadła siedzącemu obok
facetowi na kolana mówiąc:
- Przepraszam, ale myślałam, że zdążę, kiedy jeszcze stał.

Czym się różni blondynka od lodówki?
-Do lodówki można jeszcze wsadzić jajka!!!

Do sypialni, w momencie zakładania przez tatę prezerwatywy, bezceremonialnie wkracza mały Jasio.
Żeby ukryć swój stan, tata udając, że niby nic się nie dzieje schyla się i szuka czegoś pod łóżkiem.
- Co robisz? - pyta Jasio
- A szukam kota - odpowiada tatuś.
- I co, będziesz go ruchał?!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry