reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

viola to miła niespodzianka:-D

katy po pierwsze jestem z Ciebie dumna, że się trzymasz. Ja też się trzymam i dobrze mi z tym:tak:a druga sprawa to dziś na ulotce z wiesiołka przeczytałam, że należy się skonsultować z lekarzem jeżeli bierze się wiesiołka i inne preparaty powodujące wydłużenie krzepnięcie krwi. Dlatego pytałam o ten acard. W sumie nie wiem czy to rozrzedzenie krwi i krzepnięcie ma coś wspólnego ze sobą ale może poczytaj sobie o tym??

agnes
wiesz coś może na ten temat??

reklama
O to tego nie wiedzialam :szok:, wiesz co Jane faktycznie moze Agnes cos powie na ten temat....ale jak sie szwedalam po wykresach i widzialam ze dziewczyny stosuja i wiesiolek i acard...hmmmm.....
A u ciebie jak tam dietka....chyba dajesz rade z tego co piszesz????

Viola olewaj takich ludzi a jak tylko mozesz to kozystaj z takich przywilejow ile sie da:tak:

Zzagubiona
a czemu masz dola????

mama ja tez wole omijac takie sytuacje i spojrzenia ludzi jak bym kogos zabila

katy nie wiem nie powiedziala bym ze to dol poprostu brak energi i czego kolwiek pewno slonca mi brakuje zawsze tak mam o tej porze roku

katrina ja biore magnez z witamina b6 tylko ze rozpuszczalny bo po tabletkach zle sie czuje

Katy - nie szkodzi, może być i jutro. Moja córcia przylatuje na początku marca, to mi z Pl przywiezie. Jestem na etapie robienia listy leków, która mam wysłać mamie.

agnes - i jeszcze jedno pytanie - czy dostanę vit. D3 bez recepty? jeśli tak, to pod jaką nazwą??

Zagubiona - no jeszcze na razie nie jest mi ten magnez taki potrzebny, ale pamiętam, że pod koniec miałam skurcze w łydkach i chciałabym sobie tego oszczędzić. Kawy teraz nie pijam, wiec nie wypłukuję magnezu, ale tez i nie jem za bardzo słodyczy, więc z czekolady nic sobie nie odkładam.

Ostatnia edycja:
katy skoro inne dziewczyny biorą taką mieszankę, to pewnie jest ok. Tak jak piszę, nie znam się ale jak to przeczytałam to sobie o tym acardzie pomyślałam i o tobie:tak:

Ja się trzymam. Dziś nadprogramowo zjadłam tylko kanapkę z czosnkiem ;-) dla kurażu. Dobrze, że już przytulanka były bo cała sypialnia jedzie czosnkiem:rofl2:

uciekam spać
kolorowych snów:)))

Ostatnia edycja:
No w końcu mogę do Was zajrzeć!!! :-)
Widzę, że produkcja dzisiaj była, że hej!! Ciężko było nadrobić, ale przeczytałam wszystko i już nie pamiętam co kto pisał ;-)
Wstępnie poczytałam o tej diecie Montignaca i myślę, że nie będzie ciężko na niej wytrwać, bo można jeść dużo, smacznie i zdrowo ;-) Dzisiaj rozmawiałam poważnie z moją połówką i oboje bierzemy się za siebie! Koniec leżenia przed tv!! :-D
Co dzisiejszej sesji to pochwale się zdjęciami jak będzie się czym chwalić, bo jeszcze zdjęć nie mam i ich nie widziałam. Koleżanka chce je troszkę poprawić w photoshopie ;-) A że wizje czasem miała troszkę dziwne to nie wiem co z tego będzie ;-)

reklama
He he he Jane ty przeciez mozesz jeszcze raz zmolestowac meza jako wapirzyca a czosnek w sypialni ma ulatwic wczucie sie w sytuacje.........
no to podsumowujac obie bylysmy grzeczne dzisiaj:tak: ...no to ja sobie przyznaje nagrode......maly bobosexik ....zaraz meza dopadne i wymierze mu kare bo byl dzisiaj niegrzeczny :-D:-D:-D
A tak w ogole to ciesze sie ze walczysz razem ze mna i tu cos dla ciebie
Katrina ja tez tak zawsze robie jak wracam z Pl to mam nowe leki, paste blend-a-med bo tu nie ma, zapasy tamponow bo tutaj "o.b" tez nie ma i takie inne rzeczy

Zzagubiona ja juz sie nie moge doczekac wiosny.....a ty jeszcze w domku siedzisz wiec sie nie dziwie ze juz chcesz wiosny ...juz nie dlugo

A u mnie chyba owu pomalutku sie zbliza:tak:...sluz sie zaczyna zmieniac ilosciowo i jakosciowo no i zaczynam czuc takie dziwne klucie w okolicy maciczki i jajnikow .....zobaczymy czy tempka to potwierdzi w najblizszym czasie ....ja tez zmykam bo moj czeka
Suonko bardzo fajnie ze twoj m sie dolaczyl zawsze to razniej

Ostatnia edycja:
Do góry