reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Ilonko- nie tuliłam jednak :) żolądek, postraszyl, postraszył i przeszło ;) nawet już mi niedobrze nie jest. :)
wiecie co pocieszam sie faktem, że jak biorę dupka/lutkę to nie powinno się przeciez nic złego z maleństwem stać prawda?
teraz to tylko spać mi się chce bardzo i zgłodnialam, więc zaraz ide sobie po jakąś bułę ;)))

reklama
Ilonka dzziekuje iii kochane ślijcie fluidki :-D duzo,mega duzo ich poproszę:-):-):-):-):-)

uszka robisz?????i nie mow ze barszczyk jeszcze do nich bo spadne z krzesła hehehe tak uwielbiam :tak::tak::tak:

Karolka oj kochana wiem co to znaczy ,ja w pierwszej ciazy nie wiedziałam co to wymioty,ale w tej drugiej dzien i noc w wc fuj,a imbir próbowałas????

Dzień dobry wszystkim!! Zobacz załącznik 429369

ojjj Karolinka widzę, że dolegliwości ciążowe coraz bardziej doskwierają... Ale dzielna byłaś na tej kolacji, dobrze że nie dałaś się sprowokować. Mam nadzieję, że długo nie będziesz musiała oglądać tego gościa ;-)
Malami pięknie u Ciebie temperaturka pnie się do góry!! Trzymam kciuki, żeby już nie spadła przez długi, długi czas ;-) emoty-44.gif&&&&&&&&&
losiczka jestem z Tobą cały czas i mocno Ci kibicuje!! MUSI być dobrze!! ;-);-);-)
scotland proszę wpisać mi termin @ 19.02 ;-)

karolinko mam nadzieję że ominą cię bliskie spotkania z porcelaną. kochana a kiedy zauważyłaś że piersi się zmieniły? jeszcze przed testem? bo to niby jeden z pierwszych objawów

Ale sie podle czuje :-:)-:)-( dziewczyna na wykresie w opisie miala zrobione 2 testy ciazowe pozytywne wiec jej pogratulowalam a ona do mnie ze jej zapeszylam bo @ dostala :-:)-:)-(przeciez ja nie chcialam :-(

losiczka ty się nie smutaj. przecież to nie twoja wina jak miała przyjść @ to przyszła by i bez twoich gratulacji. tak więc się nie przejmuj

aż takiej mocy nie posądzam abyś miała:-D

losiczka - daj spokój, w ogóle się nie przejmuj. Wiemy jakie to emocje, więc niektórzy chcą je na kogoś przerzucać. Niedojrzały mechanizm, więc trzeba to zbagatelizować.

losiczka kochana ,przeciez ty chcialas dobrze..nie zadreczaj sie,wystarczaajco duzo masz teraz na glowie swoich spraw..tule kochana i trzymam kciuki za jutrzejsze badania &&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!
a tak w ogole to witam :-)

reklama
Ach dziewczynki ja jestem dzisiaj jakas taka do dupy ,nawet naczyn nie pomylam bo mi sie nie chce ciagle sikam chyba w dodatku pecherz sobie przeziebilam :-( chyba sobie zrobie melise bo mnie trzesie z nerwow przed jutrzejsza wizyta ale ciesze sie bo wynik bede miala zaraz w poniedzialek ( po znajomosci oczywiscie) bo tak bym czekala 14 dni cala w nerwach.

Do góry