reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzoana.a- ja mam to samo caly czas jak mi sie spoznia choc jeden dzien @ to mysle ze to ciaza a tak naprawde wiem ze nie mozemy naturalnie miec dzieci :( ale ciagle licze na cud :)!!!!

reklama
macie racje psycha płata figle i z objawami to różnie :tak::tak: sama wiem po sobie ,pierwsza ciąza zero objawow poza brakiem @ a druga od samego poczatku nawet przed @ wymioty ,bolące piersi,sutki,sikanie brrr ,wiec roznie to jest

a ja dzis dobrze sie czuje hmmm bardzo dobrze i zjadłam własie kanapeczki z pasztecikiem własnej roboty z ogoreczkiem kiszonym i teraz pochłaniam ciacha mmmm sernik na zimno i jakies takie drugie czekoladowo budyniowe heheh chyba pękne :tak:

Kochane widzę, że nie jestem sama ;-) Co miesiąc wydaje mi się, że coś się tam dzieje bo kłuje, szczypie, piecze, boli... Dziwne, że przed staraniami tego nie czułam albo nie zauważałam ;-)

suonko87- wiesz co po in vitro jak mialam trnafer to wogole do glowy dostawalam nie moglam sie uspokoic taka szczesliwa bylam ze jestem w ciazy i wogole jak jest pieknie ...... lekko cos mnie zaklulo czy cos to juz byl objaw ciazy i wogole a jedna sie nie udalo a bylam naprawie co 100% pewna bo komu ma sie udac jak nie mi a to jednak niema reguly :/

Ja po ostatnim cyklu obiecałam sobie, że koniec z wypatrywaniem objawów. W marcu mam wizytę u ginekolog, podczas fl zmierzę sobie progesteron. A po owulacji to zamierzam zagospodarować sobie tak czas, żeby nie mieć czasu na szukanie objawów:wściekła/y:

Ale masakra, Amerykanie sami doprowadzą się do zagłady. To nie ufo, nie mikroby, nie broń masowej zagłady, to nowe pokolenie amerykańskich dzieci http://www.pudelek.pl/artykul/3782/male_krolowe_pieknosci_cpaja_przed_konkursami_wideo/
Zastanawiam się jak takie osoby mogą się nazywać "rodzicami"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzoana.a ja tez tak robie choc do pracy nie bede mogla isc napewno wiec nie wiem co ze soba zrobie te dwa 12 dni po transferze :D

Dzoana też mam takie plany :-) Ale co będzie z ich realizacją to okaże się w praniu ;-);-);-)

A ja idę dzisiaj salę weselną oglądać :-):-):-) Może wstępnie ustalimy termin ślubu ;-) Właścicielka sali kusi, że 16.06 jest wolny termin, ale to chyba za szybko ;-) ajjj już nie mogę się doczekać

reklama
Wracając do objawów hihihi to ja oczywiście też miałam wszystkie ale chyba najlepszy był jak wyczytałam, że czasem swędzi skóra...i po pięciu minutach już zaczęłam się drapać po dekoldzie...Tym razem strasznie chciałabym zachować zdrowy rozsądek ... chociaż ociupinkę.

Patrzcie, a bobo chyba świętuje swój miesiąc miodowy, bo nie widziałam jej od ślubu. Chyba, że mi gdzieś umknęło...

Do góry