reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnes jeśli chodzi o objawy, to u mnie nie było nic przed @, raczej tak jak na @, teraz jakieś tam mam, ale też bez wielkiego wow :D co oczywiście co jakiś czas mnie martwi (tak mniej-więcej co kilka godzin :))

Suonko my braliśmy w kwietniu a przygotowania zaczeliśmy w styczniu :) wszystko się da :)

reklama
Witam wszystkich :-) Ja dziś byłam oddać krew na ten progesteron i prolaktynę i w piątek wszystko będzie jasne:)

Ja mam dziś w planach robić pierogi :-) Będą z mięsem, ruskie i ze szpinakiem:-) Ale najlepsze jest to,że nie mam wałka i uświadomiłam to sobie jak już wróciłam z zakupów:-) Trzeba będzie się uśmiechnąć do sąsiadki:-)

Domiska pytałam wczoraj,ale chyba przegapiłaś mojego posta, więc jeszcze raz pytam:-) Do kogo chodziłaś w Krakowie? I czy to było prywatnie?

polisia to mistrzostwo świata :-):-):-) ja nie mogę tak szybko bo mam 15 kg do zrzucenia odchudzanie-9.gif

Rozia Oj przepraszam, widziałam post ale zapomniałam... Więc chodziłam do doktora Kija w przychodni na ul. Rusznikarskiej. Ja byłam bardzo zadowolona, sympatyczny, porobił mi badania o których wcześniej nikt mi nie mówił. Przyjmuje na NFZ

Domiska pytałam wczoraj,ale chyba przegapiłaś mojego posta, więc jeszcze raz pytam:-) Do kogo chodziłaś w Krakowie? I czy to było prywatnie?[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Rozia, tak na NFZ tylko może zadzwoń wcześniej czy on tam jeszcze przyjmuje.
Kurde już pisałam pod moim wykresem jaka pindzia jestem! Ten uroczy lekarz nie powiedział mi nic żeby zacząć coś działać. Ja sobie źle przeczytałam pod wynikiem 13 mm to było endometrium, a pęcherzyk 22,8 czyli coś mi się wydaje że już ready! grrrr Dobrze, że mi intuicja podpowiedziała choć nie wiem czy nie za późno wczoraj na serduszko... ale chyba nie? jak myślicie? Czy panowie mojego męża powinny dorwać jajeczko w locie?

hm... z tego co czytałam, to masz szanse, ale najlepiej byłoby przed.... zobaczymy, bo w temperatury to rzeczywiście wynika,że już miałam owu... Ale ja jeszcze jestem świeża z interpretacją wyników, więc pewna nie jestem...

@ Ilonka - kurcze tak myslisz? ale plamienie by bylo brazowe? myslalam, ze powinna byc taka "zywa" czerwona krew ale malutko, hmm...super by bylo, jako, ze nie dosc, ze to nasz pierwszy cykl staran, to jeszcze na dodatek przytulalismy sie tylko raz, wyliczylismy kiedy najlepiej, zeby bylo "na chlopca" ;)

ja z rana mialam to brazowe plamienie, ale bardzo skape i tylko dlatego wiem, bo sprawdzalam rano tamponem (wiem, ze to glupio brzmi), i jak zmienialam, to bylo troszke brunatnego, ale juz drugi tampon bialy i czysciutki, takze sie wszystko zatrzymalo...

najgorsze jest to czekanie, no i to, ze nie mam zadnych objawow, no moze podbrzusze czasem pobolewa / zakluje, ale jak wiadomo, to jeszcze o niczym nie swiadczy

eh zobaczymy jutro :)

zaczynam się stresować tym czy się udało czy nie :crazy: wrrr... chyba zniknę na kilka dni,żeby się nie nakręcać.... o ile dam radę, bo teraz pierwszą rzeczą jaką robię po wstaniu z łóżka lub wróceniu do mieszkania, to włączam kompa i sprawdzam co u Was:-)

reklama
Rozia bo to forum uzależnia, ale jest tez szczęsliwe :)

ja już bym mogła z pracy wychodzić. qrcze nos mi sie zatkał i ogólnie trudno mi się oddycha i w tym gardle coraz mocniej drapie ;)

Do góry