reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

małami- imbir niestety odpada bo bardzo mnie szczypie w język i ogólnie jakoś na jego smak też mnie muliło więc wolę nie ryzykować ;)

Suonko- niestety te wizyty są nieodlaczną częścią sagi pt. mieszkanie z teściami , a to przecież ich ulubiony synuś. :)

właśnie przyszły sukienki ;)

Losiczko- ja Cie bardzo przepraszam, ale nie masz takich zdolnosci by komuś pod drzwi @ przyprowadzić. emocje w tym czasie targaja nami niemilosierne, ale spokojnie to nie jest Twoja zasługa, a nieszczęśliwa staraczka która miala biochemiczną szuka oczywiście wszędzie winy. To normalne i na pewno nie chciała Tobie sprawić przykrości, ani Ty jej, więc zaparz meliskę (dla mnie też, bo mnie tez jeszcze telepie po tym wczorajszym spotkaniu) i myśl pozytywnie o jutrzejszych badaniach ;)

agnes- ja już pisałam chyba wczoraj, ja przed każdą @ miałam objawy iście ciążowe, cyce zawsze mi się nieco powiększały przed @ i woda zatrzymywała sie w organizmie więc waga do góry. Więc w sumie zaczęły standardowo się napełniać przed @ a później już po prostu tak zostały ;))) nie doszukuj sie Słoneczko żadnych objawów, bo przecież ich nie ma jeszcze. Wiem, że łatwo sie mówi, bo sama fiksowałam, ale naprawdę tak będzie łatwiej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się przy kawce. Oglądam nagrany odcinek "Północ-Południe".
Suonko, trzymam kciuki za dietę, polecam MM, bo po zrozumieniu dość trudnych zasad (rozgraniczenie na produkty tłuszczowe, białkowe i węglowodanowe) Montignac jest bardzo przyjazny:-)
Łosiczka, po prostu tamta dziewczyna musiała się wyładować i padło na Ciebie. Na pewno nie bierz sobie tego do serca:no:

karolinko ale ja się nie doszukuje. bo i tak wiem ze nic z tego. czekam na @

ale była u mnie koleżanka i tak nadawała że ja już sama nie wiedziałam co myśleć. a tak lepiej dowiedzieć się prawdy od kogoś kto to przeżył.

mi przed @ jakoś nigdy cyce się nie zmieniały, ból bardzo rzadko i to przy dotyku i więcej tak bo bokach więc nawet nie zwracam na to uwagi

agnes a ty jeszcze troszke i czeka cie testowanie..to zaciskam mocno &&&&& !!!!
karolinko niektore kobiety maja obajwy <ja mialam > przed @,ale fakt,czasami sobie je wymyslamy i doszukujemy sie czegos czego nie ma..psychika tak nasza dziala..bo kazda znas chce juz zobaczyc 2krechy i wmawia sobie objawy..

no właśnie madlen- ja się tylko boję, że my tak bardzo chcemy zobaczyć II, że widzimy coś czego nie ma. nie twierdzę, że nie ma objawów przed @, ale są tak stosunkowo rzadko, że nie trudno je pomylić z tymi standardowymi @owymi, prawda?
agnes- słoneczko- ja nie chcę Cie dołować, więc postaraj sie nie myśleć- wiem, że to nie jest łatwe, bo teraz każda godzina zdaje sie być wiecznością, ale zaciskaj zęby i nie myśl. A potem tescik i będzie wszystko jasne. Być może coś się dzieje i u Ciebie fasolka, ale ja wiem jak boli jak ktoś chce dobrze mówi, że tak na perwno, że to już i teraz bo widac po twarzy, cycach i kostkach. A my wierzymy i potem jest placz i ból okrutny. Chcę byś tego uniknęła i jeśli nie przyjdzie @ wtedy radość jest podwójna plus zaskoczenie, bo przecież się nie spodziewałaś- liczyłaś po cichu, ale sie nie spodziewałaś ;) i tego Ci kochana życzę.

Ni zrozumcie mnie źle z tymi objawami- ja to przechodziłam sama- przetłuszczające się włosy, swędzenie piety, strzykanie w krzyżu, pęknieta żyłka w oku- to wszystko dla mnie były objawy ciążowe, a @ i tak przychodziła,m więc...

suonko- sukieneczki wygladaja ok i w dotyku też są fajne, raczej takie wersje na lato, przewiewne- fajne. może jak będe przymierzać popołudniu to zrobię zdjątka i wam wrzucę jutro ;)

dziewczyny czy na bolące gardło mogę brac cholinex lub strepsils? od rana mnie drapało w gardle, a teraz zaczyna coraz mocniej boleć ;(((

karolinko ja sie na tym nie znam,a kazda kobieta reaguje inaczej..u mnie objawy byly tak duze,ze test byl tylko formalnoscia,bo golym okiem bylo widac u mnie ciaze..ale tak bylo kiedys,teraz moze byc calkiem inaczej..bo jednak kazda ciaza jest inna !!!
wiec najlepiej zyc spokojnie,a jak nadejdzie termin @ i ona nie pojawi sie,zrobic test i lepiej miec mila niespodzianke niz przykre rozczarowanie..

a czy ktoras z was wie,co z axari ??? bo jakos jej dlugo nie widzialam,pochwalila sie testem,mala kropeczka i zniknela..:-(

hej dziewczyny jestem :) ale ten czas wolno leci juz myslama ze powinnam dostac okres dzis patrze na kalendarz a to jeszcze z tydzien jakos :) co tam u Was ?

reklama
Zgadzam się z Karol, ja od kiedy się staram to co cykl mam nietypowe objawy. Wydaje mi się, że to na ciążę, a to objawy @, których po prostu wcześniej nie miałam lub nie zauważałam. A ostatnio to nawet tempka mnie wykiwała:wściekła/y:

Do góry