reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

czesc dziewczyny

katrina sliczny brzusio i jaka z ciebie armata ja mam w brzuchu i pupie tyle samo do tego duze cyce i 160 cm wzrostu haha wygladam jak niepowiem co

betty sto lat images.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z filiżanką porannej kawy!! Zobacz załącznik 430335
Betty wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!! Spełnienia wszystkich marzeń! t3357.gifZobacz załącznik 430337
losiczka szczęście jakie od Ciebie bije czuć na kilometry!! Powiedziałaś już małżowince co tam zmajstrował? :-D A suwaczek masz prześliczny!!
Ilonka życzę Ci miłego dnia!! Korzystaj z męża ile wlezie!!!:-D:-D:-D
U mnie humor nie za bardzo... Myślałam, że nasza decyzja o ślubie będzie dla wszystkich radością... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
katy pewnie że się doczekasz. zobaczysz niedługo ty nam będzie fluidki wysyłać.

suonko co to za brak humoru? a kto się nie cieszy z waszego slubu?

zagubiona
czy ty aby nie przesadzasz na swój temat? a ciuszki cudo

nie nie przesdzam ale zbytnio sie nie przejmuje tym heh

suonko nie przejmuj sie zawsze jakis zazdrosnik sie znajdzie

NIE narazie jeszcze nie powiedzialam:sorry::sorry::sorry: ale jak mnie wkurzy tym ciaglym siedzeniem przy tych swoich grach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: to mu powiem ze za 9 miesiecy bedzie mu reki brakowalo przy klawiaturze jak bedzie mial w niej bobasa :-D:-D:-D he he ale tak naprawde to jeszcze nie wymyslilam planu jak mu przekazac he he a suwaczek taki bo lubie motylki (motylem bylem ale utylem he he ) I lubie cieple kolory taki mam kolor scian w domku :-)

reklama
losiczko a moze kup taka ramke na test i postaw mu w miejscu gdzie czesto zaglada np biurko ?

bobo slicznie wygladacie i jacy szczesliwi hih :*

Do góry