Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale jak by mu w grze przez sluchawki powiedzieli ty tu przestan grac bo zona w ciazy he he to pewnie by zalapal 

najgorsze jest to ze maz jak jestem w ciazy boi sie kochac ze mna zeby okruszka nie uszkodzic
nawet mu lekarka mowila ze nie ma przeciw wskazan jak jest wszystko ok wiec moze mu powiem za 9 miesiecy he he 

Dzoana ale pocieszam sie tym ze teraz bede miecwspomagacza:-) no zobaczymy
to male plamienie ktore mialam dalo mi do myslenia bo jeszcze nigdy czegos takiego u siebie nie zaobserwowalam
A teraz zobaczylam ze w poprzednim cyklu ani razu nie zaobserwowalas otwarcia szyjki![]()

Nie przejmuj się tym, fajnie,że zdecydowaliście się na czerwcowy termin, jakoś tak czułam, że tak będzie

powiem mu w walentynki zaraz dzwonie do lekarki i umowie sie na 14 lutego to bedzie 6 tydz i 5 dzien moze serduszko zobacze :-):-):-)