Domiśka - mój gin (ten, którego Ci polecałam) twierdzi, że sama prolaktyna daje niewiele informacji warto robić prolaktynę zwykłą i jednocześnie prolaktynę po obciążeniu - robią to tylko w niektórych laboratoriach. Ponoć ta różnica (a raczej proporcja) między zwykłą a tą po obciążeniu jest istotna dla staranek. Ja dzisiaj robiłam progesteron i estradiol i się już denerwuję czekając na wyniki.
reklama
hej dziewczynki,
kurcze ale bym posiedziała i nic nie robiła a muszę tyle jeszcze dziś zrobić
jak tylko skończę to do was wracam!!
domiska, katy wariatki jesteście
ale fajne te ocieplacze
suonko, katy my naprawdę mamy jakieś telepatyczne połączenie bo ja to samo sobie dziś pomyślałam o kontroli szyjki. Kompletnie nie wiem czy dobrze to robię??? Ale co tam w końcu metodą prób i błędów jakoś się muszę nauczyć.
losiczka jaka Ty szczęśliwa jesteś!!!!! łapię Twoje chłopczykowe fluidki bo bym chłopczyka chciała
betty wszystkiego najlepszego!!!
nie pamiętam już co miałam pisać... potem będę.
kurcze ale bym posiedziała i nic nie robiła a muszę tyle jeszcze dziś zrobić

domiska, katy wariatki jesteście

suonko, katy my naprawdę mamy jakieś telepatyczne połączenie bo ja to samo sobie dziś pomyślałam o kontroli szyjki. Kompletnie nie wiem czy dobrze to robię??? Ale co tam w końcu metodą prób i błędów jakoś się muszę nauczyć.
losiczka jaka Ty szczęśliwa jesteś!!!!! łapię Twoje chłopczykowe fluidki bo bym chłopczyka chciała

betty wszystkiego najlepszego!!!
nie pamiętam już co miałam pisać... potem będę.
-Lorelain-
Fanka BB :)
Z
zZagubiona
Gość
lori jaki sliczny suwaczek
dziewczyny a ja kurde sie zaczynam martwic bo dostalam juz siare i zaczynam "moczyc"

dziewczyny a ja kurde sie zaczynam martwic bo dostalam juz siare i zaczynam "moczyc"

-Lorelain-
Zagubiona - a dużo jej jest? ... mi zostawały ślady tylko na staniku, a nie żeby jakoś po naciśnięciu leciało ... ale myślę że to wszystko to sprawa indywidualna...jedne mają inne nie 
.... jutro was pomęczę testami bo kupiłam dzisiaj aparat fotograficzny :-)

.... jutro was pomęczę testami bo kupiłam dzisiaj aparat fotograficzny :-)
Z
zZagubiona
Gość
tak niby niewiele ale ja juz na wszystko panikuje ;p
to normalne,ja tez tak mialam..nie panikuj;-)lori jaki sliczny suwaczek
dziewczyny a ja kurde sie zaczynam martwic bo dostalam juz siare i zaczynam "moczyc"![]()
reklama
-Lorelain-
to jak dzisiaj mamy dzień zmartwień to ja napiszę że też się dzisiaj boję bo kuje mnie w brzuchu :-( ... miałam znowu 2 ciężkie dni w pracy...wczoraj przeszkoliłam ok 200 osób więc bylam wykonczona a dzisiaj mialam wazne prezentacje mojego projektu przed dyrektorem wiec duzy stres :-(
w ogóle to jestem jeszcze ciągle głodna ... mam ochotę na oscypka z patelni a wszystkie patelnie się piorą
w ogóle to jestem jeszcze ciągle głodna ... mam ochotę na oscypka z patelni a wszystkie patelnie się piorą

Podziel się: