reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

bobo ja mam zwykły pojemniczek z testu aptecznego, tylko za kazdym razem wyparzałam sobie go :) no i jak zrobisz test to trzymaj test w tym moczu az do pokazania kreseczke kontrolnej, bo ja kiedys jak pierszwy raz taki robiłąm to zanurzyłam na sekundę i sie dziwiłam czemu nic mi nie wychodzi hihih !!!!!!!!!!!!!!!!
piąteczka ojjjjjj Ja myślę ze jednak wcześniej bedzie ta fasolka u Ciebie, nie ma inne opcji kochanie !!!!!!!!!!!!
anaber no to sie rozpędziłaś z tymi naleśnikami szoooook, ja jak robię to góra 10 sztuk i basta hehe :) bo wiecej nie jemy :) za to ja miałam dziś placuszki z jabłkami :) mmmmmmm, dzieci zadowolone :laugh2: :)))))))))

reklama
Ufff no w koncu dobrnelam do konca...
Malami trzymam kciuki oby jednak jutro wyszly dwie krechy:tak:......a swoja droga ciekawe czy ten dupek nie zaburza odczytu:eek:
Suonko sala poprostu nieziemska:tak::-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piekna ze az mam ochote mojego jeszcze raz zaciagnac przed oltarz...ale jesli bym robila to tam....a goscie niech sobie dojezdzaja :-D
Zzagubiona alez mialas instynkt kochana to sie nazywa matczyne przeczucie...super ;-)
Lorelain ja bym szla na L4 jak najszybciej .....patrzac na to co piszesz o pracy to za duze ryzyko :tak:
Domiska skoro jestes nad nimi to zrob z nimi tak

reklama
Do góry