reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Lorelain, widzisz, to może też warto pomyśleć o L4. A jak traktują ciężarne? Można wrócić później czy zwalniają?? Czasem i tak bywa.
Lorelain, ja bym policzyła tygodnie od OM, ale dopiero jak pójdziesz na usg to dowiesz się dokładnie który tydzień ciąży:tak: Ważne że jest. Jeszcze tylko tydzień i zobaczysz serduszko:happy:

Mi krew z nosa leci. Nie tak ciurkiem, ale tak jakby mi pękały naczynka. Chyba od tego suchego powietrza.

reklama
ilonko malami sie z Toba kontaktowala? bo na forum nic nie pisala dlatego nie wiemy nic o tym popoludniowym tescie. kurcze oby byl nastepny test pozytywny :-) tempke ma obiecujaca wiec tylko trzymac &&&&&&&&& za dwie krechy :-)
ja juz sciagnelam tipsy i od razu lzej na palcach hihi :-) a tak w ogole to czekam na kuriera i cos go dzis nie ma a mial byc dupek jeden :wściekła/y:

Lori za dużo myślisz ,jest wszystko OK, bierzesz progesteron wiec on podtrzymuje ciążę i dodatkowo wspomaga pracę ciałka żółtego także nie martw sie !!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka mnie pare dni temu tez leciała krew,ale to normalne w ciązy z tego co słyszałam,!!!!
Bobo- tak napisała mi, nie chciałam bez jej zdania pisać tego no ale juz powiedziałam,mam nadzieje ze nie bedzie miec za złe tego !!!!! ciągle mam nadzieje ze jutro bedzie pozytywny ten test :)

kurcze mam nadzieje ze ta jedna krecha to pomylka i malami dolaczy do ciezarowek :-)
ilonko te testy co mi linka podawalas to one sa takie ze sie na nie sika czy jak? tanie sa wiec z skaniem mozna szalec hihi :-)

zamowilam 10 poki co hihi :-) no ale nie bede wczesniej testowac niz mi suwaczek moj pokazuje :-)
a Ty po ile zamawialas?
ojjjj to musze sobie pojemniki do siku kupic zeby testa robic :-)

bobo, ja sikańce robiłam do zwykłych plastikowych jednorazowych do picia:-) trzymam kciukaski żebyś nie zdążyła zużyć tych 10 nawet:tak:

Ostatnia edycja:
juz uporałam się z tymi nalesnikami ja to nigdy nie potrafię nic wymierzyc jak robie to albo za mało albo za dużo, nalesnieków wyszło 25 sztuk teraz bedziemy to jeść na kazdy posilek :-)

reklama
Do góry