reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
losiczka dziękuję
no to roszpunka możemy zamawiać bo bedą z nami rosnąć
anaber ja idę 14 lutego
wiec moze juz obie sie dowiemy
roszpunka hehe teraz to wiesz ze możemy sobie chcieć , ale nie czujesz nic??????? ja to ciągle ze to córa, nawet mi ja gin powie ze to chłopak to nie uwierzę heheh !!!!!!!!!!! bede swoje twierdzić do konca
heheh
a tak poza tym to ja mogę czuć coś??????? bo np jak mam spodnie wbite w dół brzucha (tzn pas) to jakbym coś czasem poczuła no ale chyba za wcześno jednak na takie bąbelki , moze za jakies 3-4 tyg
juz sie nie mogę doczekać 
anaber ja idę 14 lutego
roszpunka hehe teraz to wiesz ze możemy sobie chcieć , ale nie czujesz nic??????? ja to ciągle ze to córa, nawet mi ja gin powie ze to chłopak to nie uwierzę heheh !!!!!!!!!!! bede swoje twierdzić do konca
a tak poza tym to ja mogę czuć coś??????? bo np jak mam spodnie wbite w dół brzucha (tzn pas) to jakbym coś czasem poczuła no ale chyba za wcześno jednak na takie bąbelki , moze za jakies 3-4 tyg
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ale super :-) zagubiona gratulacje :-)
Ilonka, czytałam że w kolejnych ciążach szybciej się czuje bo wiadomo czego się spodziewać. a 14 tc to znów nie tak wcześnie. szczupła jesteś, więc może to to...
Fajnie, zamówię sobie taką tunikę. Ale najpierw przejdę się do chińskiego marketu u mnie, bo były takie podobne to może sobie przymierzę.
Wiem, że mogę sobie chcieć... Nie czuję w sumie nic, wiem że baaardzo chciałabym mieć córcię. Ale zdaje sobie sprawę że serduszkowałam w owu, więc to wskazuje na Maksia jednak... byle było wszystko dobrze!
a w najgorszym wypadku za 2 lata sprawimy Maksiowi siostrzyczkę

Fajnie, zamówię sobie taką tunikę. Ale najpierw przejdę się do chińskiego marketu u mnie, bo były takie podobne to może sobie przymierzę.
Wiem, że mogę sobie chcieć... Nie czuję w sumie nic, wiem że baaardzo chciałabym mieć córcię. Ale zdaje sobie sprawę że serduszkowałam w owu, więc to wskazuje na Maksia jednak... byle było wszystko dobrze!

SUKIENKA CIĄŻOWA........L.... KIARA (2090587636) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ta mi się też bardzo podoba, na wesele by się nadała.
ta też ładniusia, tylko ceny nie najniższe... http://allegro.pl/elegancka-sukienka-ciazowa-s-kiara-i2082756006.html
ta też ładniusia, tylko ceny nie najniższe... http://allegro.pl/elegancka-sukienka-ciazowa-s-kiara-i2082756006.html
Ostatnia edycja:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Roszpunka co TY gadasz , jaka ja chuda , a to sie uśmiałam teraz
hihi , no ale naprawde coś tam czasem czuję ale tylko wtedy ja za bardzo zcisnę dół brzucha ,bo tak to nie!!! no tak naprawde wiem czego mam sie spodziewać no ale wiadomo ze jak sie czegośc bardzo chce to sobie można szybko coś wkręcić , !!!!!!!!!!
jak coś to nic straconego bedzie za jakiś czas siostra dla Maksia
Ja mam nadzieje ze u mnie naprawde bedzie ta psitka bo chyba juz nie bedzie wiecej dzieci, za dużo było problemów cierpień itd i chyba następny raz tego nie dam znieść, no chyba ze bedzie ten ptaszek to wtedy pomyslę ale jak coś mam czas z decyzją do 30-stki
Ta pierwsza sukieneczka świetna ale nie dla mnie chyba ze bym miała całe cyce na wierzchu
wiec to raczej sukienka tylko na upojną ciążową noc z męzem hihihi

jak coś to nic straconego bedzie za jakiś czas siostra dla Maksia

Ta pierwsza sukieneczka świetna ale nie dla mnie chyba ze bym miała całe cyce na wierzchu

Ostatnia edycja:
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Albo 40 stki hi hi 

-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny 
może ktoś mi streścić dzisiejszy dzień? :-)
osiedlowy gin juz nie przyjmuje do 18:00 tylko codziennie do 14:00 wiec jednak czekam do 07 lutego
...może już będzie biło serduszko :-)
odebrałam dzisiaj wynik bety robionej na 3 dni po terminie @ i wynosi prawie 1000
... mam pytanie czy jak są normy na tydzień ciąży to się ją liczy do daty ostatniej miesiączki czy od dnia zapłodnienia czy jak ?
może ktoś mi streścić dzisiejszy dzień? :-)
osiedlowy gin juz nie przyjmuje do 18:00 tylko codziennie do 14:00 wiec jednak czekam do 07 lutego

odebrałam dzisiaj wynik bety robionej na 3 dni po terminie @ i wynosi prawie 1000
reklama
Podziel się: