reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No hej dziewczeta,to i ja dobrnełam do końca:-):-):-)Kurcze caaale popoludnie was czytalam ...Obiecuje ze juz wiecej nie narobie sobie takich zaleglosci:))):tak:
zagubiona gratuluje coreczki:))))Ale mialas przeczucie:))małami widzialam ten twoj tescik i kochana mnie tez to wygladalo na dwie porzadne krechy,no ale z gratulacjami nwstrzymam sie do juterka,poki trzymam&&&&&&&&&&&&&, byle do rana:))piateczka ja tez swoja fasolke przeczuwam okolo3000 strony haha,cos tak moj instynkt mi podpowiada ze tym razem to jakos tak latwo nie bedzie:((suonkoi sala poprostu bajeczna:))ja w swojej slubnej restauracji teraz bede wyprawiala komunie Igorkowi i az nie wierze ze ten czas tak szybko leci,dopiero co weselicho organizowalismy:)lorelain tobie kochana tez GRATULUJE:))Uciekaj kochana na l4 ,jeszcze sie w zyciu napracujesz :)agnes rowniez gratuluje fasolinki:)katy czyzbys tez miala jakas przerwe ze nadrabialas???

Jezeli kogokolwiek pomylilam,ominelam to przepraszam,ciezko to wszystko ogarnac hahaha po takim czasie:))Ale jedno jest pewne urodzaj na fasole od poczatku roku jest konkretny!!!!!:-D

prosze ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Do góry