reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

widzialam te strone jane i moga byc drogawe ;/
lori ja mam drewniane ale mal sie tak wierci ze nogi wkladala miedzy szczebelki kiedys sobie je prawie polamala jak sie w nocy obudzilam i dlatego takie kupilam

reklama
jane - podobają mi się te drugie i poważnie je rozważę nad zakupem dla Matusia bo będziemy robić mu pokój na nowo a widziałam je w sklepie Agata :tak:

sylwia - mój miał ochraniacz dookoła łóżeczka

zwariowali w tym moim domu :-)
maz mnie posadza o ciaze bo jem parowke ktorej nigdy nie widzial jak jem a pies ktory nigdy nie wskakiwal na nasz lozko teraz spi sobie w najlepsze kolo mnie tak jakby mnie pilnowal i nie ma zamiaru zejsc :-(
zagubiona zakochalismy sie z mezem w tych mebelkach:-)
a co jakbym zrobila ten progesteron w poniedzialek? bylby wyzszy czy jak? bo moze przez niego takie mam objawy? ile kosztuje to badanie? to z krwi sie robi?

Jezu jak sie przestraszylam:szok:.......spadl mi laptop na ziemiei cos odprysnelo :szok:ale mimo tego dziala:tak:......chwala Bogu bo przed oczami mialam brak kontaktu z wami :-D
Nie wiem czy bedzie dobrze widac bo to z telefonu ale u nas jest tak teraz Photo0121[1].jpg

Photo0122[1].jpg:-)

laski ja uciekam się już położyć papa

Katy - no taki zimowy widok :laugh2: ... a ile macie stopni? ... bo u mnie było dzisiaj -18 :crazy:

lorelain no na prawdę fajne te meble, polskie i są dostępne w sklepach więc można na żywo ocenić jakie są.

ja jeszcze nie wiem jak pokoik urządzimy ale już się nie mogę doczekać:))

rozia owocnych boboseksów!!!!

a ty katy uważaj bo co my bez ciebie zrobimy????

u nas też dziś sypie cały czas... i dalej zimno... brrr

Ostatnia edycja:
Lori u nas dzisiaj dosc cieplo bo -1 w porownaniu z wczorajszym gdzie bylo -4 ale jak babcie kocham tutaj sie to odczuwa jak -15 :szok:
Jane ja tez juz bym urzadzala:-)ale trzeba poczekac....i czekac....i czekac :zawstydzona/y:

reklama
Do góry