• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dzisiaj widzę ślubnie :) to to ja i moja suknia, foto sprzed 3 lat :) teraz jestem mniej ruda i szczuplejsza :)

Lori - ja nie noszę stanika w domu, nie dałabym rady, boli :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jane troszke sie tylko zmienilam bo sobie cialka nabralam:-D no prosze .... biala dama i czarna dama...hmmmm z podkarpacia :-D:-D:-D

Marta slicznie wygladasz ...kurcze zaczyna sie przewaga czarnulek :-D
Rozia i ty tez czarnulka ????? Jeju ale jestes podobna do mojej kolezanki !!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba taka pozywtywna wariatka z ciebie ;-)
Polisia czemu sie ukrylas na tym zdjeciu????

Ostatnia edycja:
niestety tak że zawsze przed @ mam kilka syfków, ale ja przeważnie na czole i skroniach zaraz przy linii włosów...dobrze, że mam grzywkę to nie widać:rofl2:

dobranoc Marta

rozia
super zdjęcie, fryzurka mi się podoba, pasuje Ci taka

polisia a co ty takie kółeczka kręcisz:laugh2:

no katy tak się dobrałyśmy we dwie:cool2:

Fajnie wiedzieć jak wyglądacie:happy: Katy, już widziałam twoje zdjęcie i chwaliłam. Podoba mi się twoja grzywka:happy:

Jak mi się pojawiają syfy to używam Skinoren. Bardzo szybko znikają, a skóra nie jest przesuszona. I można używać w ciąży.

Ostatnia edycja:
Katy ja to nerwus raczej jestem :-) Mam zafarbowane włosy na kasztanowy, ale chcę rude, takie marchewkowe:-) podobno będą pasować do mojego charakteru ;-)

szukam zdjęcia,żeby Wam pokazać moją sukienkę. Ja to taką prostą miałam, bo ja duża w biuście jestem i nie mogłam szaleć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry