reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
:-)
Dzoana ja tez mialam bardzo wysoka prolaktyne ....45:tak:
i po tabletkach wszystko sie unormowalo az chyba do teraz bo robilam teraz badania i wyszla w normie:-)
Rzeczywiście wysoko:szok:
W sobotę idę na imprezę i jeśli nie dostanę @ do tego czasu to czeka mnie zabawa na trzeźwo;-) Chociaż nie sadzę, żeby w tym cyklu coś się wykluło:-( ale z drugiej strony nie mogłabym pić ze spokojnym sumieniem bez pewności, że nie zaszkodzę fasolce. Też macie fazy lutealne bez alko?
Lorelain, słodkie zdjęcia. Utalentowanego synka masz:-)

Lorelain ten wasz Mati to wszechstronnie uzdolniony :tak:
Dzoana ja tak do tego nie podchodze bo za dlugo sie staram zeby sobie odpuszczac na kazdej imprezie....czasami cos wypije np teraz na imprezie urodzinowej wypilam 2 slabe drinki ;-) bez szalenstw ale cos lykne :-)

Witam dziewczynki wieczorową porą:) Ja dopiero teraz, bo wróciłam z pracy z migreną i nawet zaczęłam nadrabiać co tam dziś napisałyście, ale musiałam się położyć:( Na szczęście już mi lepiej i dziś będą bobosexy:-)

Witam nowe staraczki :-)
Ilonka no śliczna dziewuszka (bo ja tak jak malami myślę,że to ona, bo tak się chowa):biggrin2:
Lori cieszę się,że u Ciebie też wszystko dobrze z kropkiem :biggrin2: A Mati jest przesłodki :biggrin2:
No ja już drugi albo trzeci dzień zastanawiam się gdzie się podziała domiśka ??? Halo, kochana odezwij się :-)

I zZagubiona dziś się nie odzywała, co tam u Ciebie ??

Katy spoko, szybko miną te 2 tyg i będziesz wszystko wiedzieć :-)

No to chyba tyle:)

Rozia to idz i walcz z wegorzem :-D
A ja sobie siedze w bardzo duzym domku ktorym sie opiekuje podczas nieobecnosci wlascicieli:-)
Wyjechali do Buenos Aires i wracaja w niedziele, tak ze tempka moze byc zaburzona...tak mysle .....:eek:
Maja sliczny dom i mamy tutaj takie male wypady jak do spa.....dobrze ze moj nie jest alkoholikiem bo maja w podlodze piwniczke z 1200 winami ....sa bardzo bogaci ale za to sa normalnymi zyczliwymi ludzmi

to całkiem przyjemny tydzień Ci się zapowiada :) Póki co mój węgorz się moczy :)

o, mój węgorz przybył, także idę walczyć :) dobranoc:)

Ostatnia edycja:
i życzę miłego dnia. Dzisiaj jak wejdę to pewnie na chwilę popołudniu, bo po pracy lece na spotkanie z koleżanką i wrócę pewnie przed 22:-(
Nienawidze wstawać tak wcześnie, normalnie środek nocy jest:wściekła/y:

reklama
Witajcie z rana..dzisiaj Aniabuchowicz ma urodzinki wiec Aniu
STO LAT spelnienia marzen i usmiechu na twarzy i tego jednego wymarzonego serduszka pod Twoim serduchem jak najszybciej zycze Ci kochana z calego serca......a to torcik na oslode tort.jpg :-D:-D:-D

Do góry