reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

marta a sikalas na testa dzis? kiedy dzwonisz do gina?
dzoana no nie ostatnie hihi
katt u mnie negatywyne testy przekreslily nadzieje

reklama
Dzoana mi kazali robic zawsze w połowi cyklu

Katt odblokuj na enpr w ustawieniach obserwacji komantarze dla wszystkich zeby były widoczne ,to wtedy bedziemy mogły pisac pod wykresem :)

Ostatnia edycja:
bobofrutek nie sikałam, okresu nie mam, więc wierzę tamtemu testowi, ale stwierdziłam, że w przyszłym tygodniu zadzwonię do gin i się omówię :)

Robiłam ostatnio progesteron i prolaktynę na własną rękę, bo oczywiście gin po mojej prośbie o skierowanie na badania hormonalne stwierdził "a co ja mam tu badać, ma pani regularne cykle". Wiec poczytałam kiedy je zrobić.
Progesteron - robi się zaraz, chyba 3 dni po owulacji, by stwierdzić czy wogóle była. Ale głównie w 7 dni po owulacji gdy jest on najwyższy by stwierdzić czy to nie on jest przyczyną niemożności implantacji.
Prolaktyna - w 7 dniu po owulacji lub na poczatku cyklu a potem w 7 dniu po owulacji (normalna + z obciążeniem).

Dzoana tak, ze wtedy najlepiej widac czy jest owulka ,jezeli sie miesci w normie tzn ze jest i ze wszycho ok

Katt ale tam sa normy na 3 oznaczenia tzn ,przed w trakcie i po owulce,mi kazali zawsze robic w srodku cyklu

Katt, skoro on u mnie na najwyższym poziomie był 2,90, to ja nie wiem jaki jest gdy jest na normalnym:-(Ja też mam regularne cykle, tyle, że w zeszłym miałam plamienia od 8 dnia fazy lutealnej, a dwa cykle temu bardzo szybko tempka mi spadła. W tym cyklu jak było sama widzisz, niby skok był, ale później rollercoaster.

reklama
bobfrutek-dobranoc:) ja tylko na chwilke , wkurzylam sie na szefowa , narobilam w pracy i nie mam na nic ochoty :( ide spac :(

bede rano, kolorowych senkow kobitki :)

Do góry