reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

losiczka oj kochana TY to nie strasz bo....:p czytałam o tym ale jak sie okazało to tylko mit z tym tętnem wiec Ja nadal sie łudze !!!!!!!!!!!!! wierze ze po tym co przeszłam Bóg mi wynagrodzi cierpienia i bede miec córkę !!! a jak nie to sie za jakiś czas postaram o nią :-D mysle ze nie prędzej niz w wieku 30 lat :-D
joweg NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!
Roszpunka a kiedy planujesz isc prywatnie ?????????? super ze wizyta udana !!!!!!!!!!!!
scotland fajny pomysł :) jestem ZA :)

reklama
zadzwoń do banku Joweg zobaczysz co ci powiedzą a jak nie to pytaj w pracy ;/

Witam się i ja dziś z wami dziewczyny:-) ILONA- twoja dziecinka cudowna :happy2: VIOLA- gratuluje synusia!:tak: ANIA wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń JOWEG- tobie tak samo samych szczęśliwych dni wiary w siebie a wszystko się uda:happy2: SILENE biedactwo znowu cię męczy:sorry2: PAMELA- najlepiej iść odrazu do specjalisty po co wszystko w sobie dusć skoro są ludzie którzy pomogą ci poradzić sobie z samą sobą bólem i cierpieniem,znajda sposób żeby radzić sobie z tymi złymi emocjami.Ja raz brałam udział w takim szkoleniu mieliśmy tam swojego psychologa w grupie rewelacyjna sprawa to było niesamowite doświadzczenie wielu ważnych rzeczy się tam nauczyłam i przedewszystkim że od problemów się nie ucieka tylko się je rozwiązuje,zobaczysz jaką ulge przyniesie ci wyrzucenie z siebie wszystkiego:-) nie pochwaliłam się wam moja córa była przegrzeczna u dentysty bez znieczulenia bo nie chciała grzecznie siedziała i dała sobie zrobić z ząbkiem oby tak dalej:-D

aniabuchowicz-maz poszedl do baku wlasnie , bo niby czasami w necie nie pokazuje odrazu jak kasa przychodzi tylko czasami nawet dzien pozniej :/wiec poszedl do banku i dyspokonto niech zrobi bo marnie to widze hehe :d

Kochane mam bardzo smutne wieści od piąteczki...
Wie, że sie bardzo o nią martwicie i ciekawi ją co u Was.
Niestety nasz kochany Tygrysek stracił swoja fasolkę w niedzielę. Lekarze upatrywali się przyczyny w osłabionym i wycieńczonym organizmie przez stres i niejedzenie. Jest już w domu. Dochodzi do siebie. Obiecała, że jak tylko się ogarnie i uporaz sama ze swoim smutkiem to zapewne do Was zajrzy. Póki co w jej imieniu pozdrawiam wszystkie bardzo mocno.

KAROLINA- pozdrów ją koniecznie i powiedz jej żeby się trzymała zbierała w sobie siły trzymam za nią kciuki:-),przykro mi bardzo:-(

Dziewczynkom,które mają dziś swoje święto wszystkiego naj naj najlepszego:)

Lori my nie celowaliśmy w chłopca tylko w owulkę żeby w ogóle się udało. Widzę,że mąż troszkę rozczarowany ,może nie rozczarowany ale już był nastawiony.Musi się przestawić. Zresztą lekarz wcześniej mówił że to 99% .Najważniejsze żeby był zdrowy no i jeszcze z tą cukrzycą muszę się uporać. No i imienia nie mamy .Miał być Szymon ale w między czasie w bliskim otoczeniu pojawił się Szymonek. Nie wiem może Antek? Co myślicie?

Ilonka no mam ciuszki dla dziewczynki ale może uda się odsprzedać i w to miejsce kupić dla synka hehe.

Biedna piąteczka a ona chyba w 8 tyg się dowiedziała o ciąży...(*) dla aniołka

reklama
Do góry