reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
oby sie udalo !!!!! teraz tylko musze planowo dostawac @ :) i bedzie okej :) boze ale sie ciesze :) ale juz bym nie wytrzymala dluzej :)

no dobra tak sie czaje od paru dni zeby Wam sie przyznac ale nie chce zebyscie mnie uznaly za wariatke ale dzisiaj mam wizyte u psychologa,pierwsza w zyciu,bo w piatek mialam zalamanie i podobno mam depresje ukryta czy cos takiego... ale wstyd

Joweg uda się na pewno !!! wiara czyni cuda kochanie :)

a u mnie kolejny dzień spadku ;( wyć mi się chce
dziś zauważyłam jak mojemu mężowi zależy na dzidzi przysłał mi piękne życzenia do tej pory za bardzo o tym nie mówił ale dziś się ujawnił :-(

Witajcie :-)
joweg kochana tak sie ciesze ze szybciej bedziesz miala zabieg i swoje malenstwa przy sobie bo wierze ze sie uda i ze beda blizniaki :tak: Kochana wszystkiego najjjjjjj oraz spelnienia marzen :-)
aniabuchowicz wszystkiego najjjj :-)
marysia 23 luteog jade na 24 niestety i jestem na to zla :-(
czuje sie jak z kryza zdjeta. boli mnie wszystko a @ wrednej nie ma. nadal z moim nie gadam bo nie dosc ze mnie boli te jeszcze mam jakies nerwy :-(

ej tam pamela- to nie wstyd- każdemu może sie przydarzyć, ale największą odwagą jest sie do tego przyznać i zrobić pierwszy krok by cokolwiek z tym zrobić. ;) Gratuluje słusznej decyzji, bo sukcesem jest się przyznać przed samym sobą i chceć to naprawić. Nie zawsze jesteśmy sobie w stanie ze wszystkim poradzić samemu. Dlatego ja pamelo nie uważam, że to wstyd i naprawdę wg mnie nie masz ku temu powodów. To bardzo dobry pomysł. Pogadasz sobie spokojnie, wyrzucisz co w Tobie siedzi i być może gdzieś głęboko w Twojej świadomości siedzi przyczyna nieszczęścia. ;)

Scoti- to bardzo dobry pomysł. ;)

ej pamela no co ty to nie wstyd, tylko mozna brac przyklad z Ciebie ze chcesz isc i sobie pomoc , bo wiele innych ludzi wstydzi sie i nie zdaje sobie sprawy ze maja problemy :) a ty chcesz sobie pomoc a to najwazneijsze !!!!! ja mam caly czas jakies depresje zmieniam zdanie co 5 minut i rycze ze nie mam dziecka :( glowa do gory !!!!!!!

aniabuchowicz-to ja chyba slabo wierze :)

bobofrute- dzieki kochana :) moze sie uda :) oby, zobaczymy czas pokaze :)

Ostatnia edycja:
pamela to zaden wstyd !!!! lepiej isc i z kims doswiadczonym porozmawiac a nie sie zamartwiac i zamykac w sobie

AnulkaBuchowicz kochanie wiem jak przykro ale poki co @ nie ma ,ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&

reklama
widzicie w piatek jak szlam do pracy na zakrecie gosc prawie wjechal na chdnik zaraz przy mnie i byl tak blisko ze zerwalo mi torebke.strasznie sie przestraszyl i zatrzymal auto zeby sprawdzic czy nic mi nie jest,a ja zalowalam ze mnie nie zabil! cos we mnie peklo i sama nie wiem...zadzwonilam do przyjaciolki z pracy i ona mnie zabrala do szpitala bo nie moglam sie uspokoic.no i lekarz stwierdzil ze to nie szok tylko depresja po poronieniu,i spytal jak dludo oklamuje wszystkich ze wszystko ze mna dobrze...

Do góry