ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
losiczka oj kochana TY to nie strasz bo....
czytałam o tym ale jak sie okazało to tylko mit z tym tętnem wiec Ja nadal sie łudze !!!!!!!!!!!!! wierze ze po tym co przeszłam Bóg mi wynagrodzi cierpienia i bede miec córkę !!! a jak nie to sie za jakiś czas postaram o nią
mysle ze nie prędzej niz w wieku 30 lat
joweg NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!
Roszpunka a kiedy planujesz isc prywatnie ?????????? super ze wizyta udana !!!!!!!!!!!!
scotland fajny pomysł
jestem ZA 
mysle ze nie prędzej niz w wieku 30 lat
joweg NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!
Roszpunka a kiedy planujesz isc prywatnie ?????????? super ze wizyta udana !!!!!!!!!!!!
scotland fajny pomysł
VIOLA- gratuluje synusia!
ANIA wszystkiego najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń JOWEG- tobie tak samo samych szczęśliwych dni wiary w siebie a wszystko się uda
PAMELA- najlepiej iść odrazu do specjalisty po co wszystko w sobie dusć skoro są ludzie którzy pomogą ci poradzić sobie z samą sobą bólem i cierpieniem,znajda sposób żeby radzić sobie z tymi złymi emocjami.Ja raz brałam udział w takim szkoleniu mieliśmy tam swojego psychologa w grupie rewelacyjna sprawa to było niesamowite doświadzczenie wielu ważnych rzeczy się tam nauczyłam i przedewszystkim że od problemów się nie ucieka tylko się je rozwiązuje,zobaczysz jaką ulge przyniesie ci wyrzucenie z siebie wszystkiego:-) nie pochwaliłam się wam moja córa była przegrzeczna u dentysty bez znieczulenia bo nie chciała grzecznie siedziała i dała sobie zrobić z ząbkiem oby tak dalej