reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

joweg wszystkiego najlepszego w dniu imienin :-D

pamela no jak kwaty zobaczyłam to myslałam ze z łozka spadne hehehehe,a myslałam ze zapomniał :szok: bo ten typ tak ma hihi

ilonko witaminy mam pod reką a siedze tu w 2 polarach!!!!

reklama
Ja tez sobie po malu kupuje ciuszki i tez w uzywanych. W sobote kupilam body pajacyki a ile bylo pieknych rozowych ciuszkow ale omijalam je z daleka he he .
Ilonko 140 tetno malenstwa czyzby synek ??? Ale zycze corci z calego serducha
:-):-):-)

dzieki malami123:) ale jestem szczesliwa , teraz to juz mi zleci do tego maja :)

losiczka72- a ja mysle ze bedzie coreczka :)

Ostatnia edycja:
Malami123 taki prezent najwiecej daje radosci jak sie nie spodziewamy,a ja bym z lozka spadla na 100%! joweg wszystkiego najlepszego okaz1.gif

Witajcie. Czy ktoś może mi streścić ostatnie dwa dni????:happy2:

Wróciłam już od lekarza. Nie wiem co będzie, bo nie miałam usg. Słuchałam za to serduszka:happy2: Gin powiedziała, że dopiero po 20 tygodniu będzie widać płeć. M powiedział, że pójdziemy prywatnie wcześniej zobaczyć, bo usg w przychodni mam dopiero 4 kwietnia:-(
Dostałam znów magnez na twardą maciczkę. L4 też dostanę raczej, ale to dopiero pod koniec marca. To tyle z wizytki.

Witam sie z rana

Mnie tempka w bambuko robi i sobie skacze jak chce, ale zaznaczylam zaburzona bo o 5.30 sie przebudzilam i zrobilam sobie wycieczke po domu a zmierzylam o 7.30 czyli nie bylo 3 godzin snu, chyba dobrze zaznaczylam nie znam sie:no:

Ania Joweg wszystkiego najlepszego dziewczynki

Viola ale masz niespodzianke:-D

Dziewczyny dodac do tabeli date wizyty u gina i plec dziecka? bo sie gubie tyle mamy juz ciezarowek a nie wiem kiedy za ktora mam trzymac kciukasy;-)

Oj byla ANIU zaskoczona i to bardzo - cieszyla sie tym bardziej ze juz ma 2 synow a tu taka niespodzianka ale mowi ze jak tylko go ujrzala to zakochala sie bez pmieci :-D
JOWEG - mysle ze podjelas sluszna decyzje, noi wszystkiego najlepszego z okazji imienin.

reklama
Roszpunka gratuluje udanej wizyty,tak ogolem to ciezaroweczki zdrowe,trzymamy kciuki za Bobo zeby @ nie przyszla no i mamy dzis dwie solenizantki! Violi coreczka okazala sie synkiem,a Ktosiek Ilonki wystawil na wszystkich pupke i nie wiadomo co ma miedzy nozkami!

Do góry