reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

ale dużo naskrobałyście ja jestem w trakcie sprzątania obiad mam za sobą tylko dom ogarniam a mam co bo to aż 220m więc wielka chałpa ROSZPUNKA-niestety odzież ciążowa to jest wydatek zdzierają jak mogą ILONA-ja w pierwszym dniu 20 tyg ciąży poznałam płeć dziecka także już niedługo się dowiesz kto pod twoim serduszkiem mieszka

reklama
Ilonka idź dwa razy:-) co ci zależy,chyba że chodzisz prywatnie - nie pamiętam:tak:

Bobo no ja sama w szoku jestem:szok:

Losiczka trzymam kciukasy!!!!

Jane kurka:wściekła/y: a tak ładnie było:-(

Widzę temat "teściowa"i "jedzenie":-) az głodna się zrobiłam.

hejka dziewczynki ja już wróciłam z zakupów menu na sobotę :
karczek po królewsku
zapiekanka warzywna z wędlinami
sałatka gyros
i jakieś przekąski

jak dobrze ze ja nigdy nie musiałam mieszkać z teściową czy nawet swoją matką po ślubie :)
współczuje wam kochane

Losiczko czekam na wieści &&&&&&&&&&&&&&

hejka wszystkim :) :-) postanowiłam się Wam przypomnieć :)
Czytam sobie pomalutku... chyba Was nie nadrobię :) ale od przyszłego tygodnia wybieram się na L4 - więc będę miała czas dla WAS :*
u nas wszystko OKI, byłam na USG genetycznym, będziemy mieli synka Igora ...
połowa ciąży za nami :-):-)
czuje się o niebo lepiej.... jestem tylko baaaaaardzo zmęczona pracą :( i mam nadzieje, że lekarz nie bedzie miał nic przeciwko by mi wypisać .
Losiczko czekam na wieści i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&

CAŁUJE WAS WSZYSTKIE MOCNO :*

bietko fajnie, że się odezwałaś ;-) Ostatnio myślałam o Tobie!! Gratuluje chłopczyka!! Ciekawe kogo będzie więcej na naszym forum- chłopców czy dziewczynek? :-)
losiczka kochana kciuki już mnie bolą, wracaj do nas z dobrymi wieściami!! ;-)

A ja zjadłam właśnie mega wielką porcję frytek.... :szok:

Jestem:-)

A wiec tak . Pani doktor przemila bo wczesniej wciela paczka he he nawet lukier miala w kaciku ust :-p.

Jak zobaczyla pecherzyk to doslownie zrobila tak :szok::szok::szok: i wrecz krzyknela jaki piekny pecherzyk :-):-):-) a w pecherzyku przepiekny okruszek z przepieknie bijacym serduniem :-):-):-):-):-) normalnie banan z twarzy mi nie schodzi.

PECHERZYK MA 19,5 mm dzidzia prawie 6 mm normalnie gwiazda jakas he he. Pani doktor powiedziala ze mam dbac o siebie i tyle. ZA 4 tyg kolejna wizyta z badaniami a za 6 tyg zrobie sobie u niej usg genetyczne i wiecej nie bede meczyla okruszka dodatkowymi badaniami ze wg na moj wiek.

Dziewczyny zreszta wiecie jakie to uczucie. Ma 3 fotki ale nie wiem i nie umiem ich wstawic:-(

Jestem przeszczesliwa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

losiczka:-) tak się cieszę:happy: cudowne wieści!!
bietka, myślałam już że o nas zapomniałaś. Gratuluję synusia:-) Myślę, że z twoim L4 nie będzie problemu. Już niedługo będziesz odpoczywała:happy:
Losiczka, jak dasz nowa wiadomość to tam w tych małych okienkach masz insert image lub wstaw obrazek. klikasz, wybierasz z komputera zdjęcie, wgrywasz i wysyłasz wiadomość:happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Losiczko no wreszcie bo mi już ręce ścierpły od tego trzymania cieszę się że wszystko w porządeczku :*:*:*:*:* całuje mocno

Do góry