reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczko- mówiłam Ci przecież, że Wiewióra w końcu zdobyła swojego żołedzia ;))) Cieszę się razem z Tobą i raz jeszcze bardzo Ci gratuluję ;)

Ilonko- no Ty z tymi obiadami to tak jak moja teściowa, a ja nie lubię odgrzewanego mięsa i nie wszystko da się przygotować wczęśniej- zupy, gulasze, pieczenie ok, kotlety, ziemniaki muszą (jak dla mnie oczywiście) by ć świeże ;)
ja porządek lubię- ale pedantką nie jestem.

bietka ;) uważaj z tym synkiem, bo Viola miała mieć córcię na 99% a dwa tygodnie później na 99% chłopak ;)))

reklama
Losiczka MEGAAAA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie zapomniałam o WAS moje kochane :*
podczytuje Was wieczorami... ale jak wracam z pracy to padam na twarz... Kobieta w ciąży okropnie się męczy...
zwiększyli mi zakres obowiązków... a to chyba niezgodne z prawem - dlatego chcę iść po L4.
Ciągnę 3 etaty.... nie mam siły... kiedy mam odpoczywać jak nie teraz ???
:-)
buzi:* jak się wdrożę będę odpisywała z podziałek na Was :) na razie tak ogólnie :-):-):-)

karolina myślisz że mu coś zniknie ??? :) hehehehehehehehehe

bietka- a czy to ważne? najważniejsze, że zdrowe, prawda? ależ ten czas leci. ja pamiętam jak przylączyłam się do forum i pierwszy post to był twój ze zdjęciem testu z dwoma krechami i nie kazałaś gratulować ani się cieszyć by nie zapeszać :) a już jesteś na połowie ;))) szkoda, że tak mało do nas zaglądasz ;)

Hej dziewczynki
Jane szkoda ze ta wredota przyszla:-( ale niech sobie nie mysli ze na nia, nie ma mocnych......;-)
Karolcia a coz to za imprezeke robisz:-) ze tyle jadla szykujesz....bo chyba pamiec mi figle plata
Bietka GRATULACJE :-).....a myslalas ze bedzie synek czy coreczka ????
Losiczka wlasnie takich wiesci czekalam:tak:.....super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Aniu a czemu sie tak smucisz przeciez tempka nie spadla :-)

Katka- weekend bez teściów więc impreza ;)
a tak poważnie to korzystając z tej okazji przyjadą moi rodzice ;) w sobotę na obiad, a żeby nie było to w niedzielę zrobię kolację dla teściów jak wrócą, bo teściowa ma urodziny ;)
Zastanawiam się nad moimi ulubionymi żeberkami jeszcze albo karkówka z kapuchą, ale qrcze mój mąż kapysty kiszonej nie jada ;/- musze się jeszcze zastanowić ;)

reklama
Roza- menu rozbudowane, ale ilościowo nie bardzo. Ja jestem z tych co lubia mieć wybór, lubia kolorowo na stole i różnorako, lekko i strawnie ;) więc każdy coś dla siebie powinien znaleźć ;)

Do góry