reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo, losiczka tak czekam na @ stracilam nadzieje pare dni temu

W ostatnim cyklu jakos tydzien przed@ wyczulam spore zgrubienie w jednej piersi, napoczatku sie wystraszylam ale lekarz wyjasnila ze tak sie moze robic przed okresem i miala racje w trakcie @ cycol byl juz normalny. I w tym cyklu tez od paru dni wyczuwam taka kule twarda i troche boli wiec @ zapewne sie pojawi bo w ciazy bym czegos takiego nie miala chyba...
Drugi cycek tez troche pobolewa chyba troche mocniej niz w ostatnim cyklu, szyjka twarda, nisko sluz mleczny nie duzo go.

W sobote testuje rano mam niby te czule testy ale nie wiem czy naprawde sa super czule bo mialy tez zle opinie.

reklama
O ile faza lutealna znowu bedzie trwala 10 dni to malpiszon zapuka do mnie jutro, ale to bedzie dopiero 27 dzien cyklu, a cykle po implancie mam bardzo nieregularne

Dziewczyny padalca oczywiście nie zapraszam i nie mam zamiaru nawet wspomnieć o tym mojemu mężowi ;) bo nie daj Boże chciałby go zaprosić, a tak to co innego- nie zapraszamy i koniec kropka ;) w ogóle o tym nie będę wspominać, a jakby co to kolacja dla teściów i domowników ;) hehehe... przecież ja się nie mogę denerwować.
zapytałam o zdanie siostrę męża i ona powiedziała wprost- ja bym nie zapraszała, ale zrobisz jak uważasz ;)
nie zamierzam więc, a dzisiaj to juz chyba za późno by zapraszać ;) na szczęście ;)

niestety mój mąż jest dokładnie taki sam jak jego mama- dla świętego spokoju będzie mu ustepował i "bronił" go bo to przecież brat. Ale jak dla mnie sprawa jest oczywista- brat, nie brat- nikt przy zdrowych zmyslach tak nie postępuje, więc u mnie jest przegrany. ;) no a mój mąż będzie chciał za wszelką cenę zachować rodzinne stosunki. czego ja zrozumieć nie mogę ;) tak samo jak teściowie- złego slowa nie dadzą o synusiu (tfu tfu- parszywy padalec) powiedzieć

Scoti- ja tam nic nie chcę mówić, ale zrób słoneczko jutro ten test ;)

Bobo- bardzo dobre podejście ;)

scotland kusi tescik wiem ze kusi hihi :-) szczegolnie ze to sa te czule i jest szansa ze ciaze wykryje szybko :-) komu przed terminem @ te testy wykryly?

reklama
Do góry