reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Bobo, nie wiem czy powinnam, bo ta moja tempka to masakra. Może to spóźniona owulacja, ale aż o 10 dni? Sama nie wiem, chciałam jutro siurnąć lub w niedzielę, boję się mieć nadzieję, już tyle razy się zawiodłam:-(

dzoana jak ja sikam to patrze aby na jedna kreche bo na druga szybko liczyc nie moge niestety ale tez siuram sobie a co bede sobie siurania odmawiac hihi tyle mojego, teraz czekam do poniedzialku jak nie bedzie wrednej @ to siurne :-)

witajcie

Scotland - GRATULACJE!!

Viola - wiesz w suwaczku są średnie wymiary dziecka podane, a u ciebie jeszcze dodatkowo nietolerancja glukozy, więc dziecko większe. Tym się nie sugeruj do końca, bo sama wiesz, że są odchylenia w jedna i drugą stronę.

hej dziewczynki!

kończę pracę i uciekam do domku. ale wpadam z samego rana

katy trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę i liczę na dobre wiadomości.

wszystkim życzę udanego wieczorku i do jutra.

ps. jeszcze tak mnie nie muliło. już prawie ściskałam kibelek. masakra. ale dla maluszka wszystko.

Kurcze wam tez wrzucalo jakis blad???? Nie moglam tu wejsc......ciagle mialam blad....no ale sie udalo :-)

reklama
Do góry