reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam was z rańca
Dziewczyny nie testujecie? zróbcie testa, ja się też bałam jak djabli ale w końcu zrobiłam i zobaczyłam II krechy :)
Dzona te szare butki są śliczne ja też lubię szpilki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Marta, no zatestuję jutro, bo pewnie do poniedziałku nie wytrzymam. Rano nie mialam siły, bo trzeba było zwlec się do pracy:wściekła/y:
Poza tym boję się wyniku, a jak będzie "+", ucieszę się, ale też będę przerażona, bo klamka już zapadnie. Kurcze też tak miałyście? Radość, ale też strach czy się podoła:-(
Zdjęcia już wysłane do mężulka, może fundnie na rocznicę

Ja to jestem panikara. Wiec jak kiedys zobacze + to pojawi się radość a potem strach, żeby było zdrowe, żeby nie było komplikacji

Mam potwierdzenie sa dwie kreski znowu:-) DSC_5148.jpgDSC_5149.jpg

Ostatnia edycja:
Katt u mnie też tak było, najpierw się modliłam żeby były dwie krechy a jak je zobaczyłam to teraz panikuje czy wszystko dobrze i fasolka na pewno tam jest :)
scotland jeszcze raz moje gratulacje :)

witam

i co miały tu być same dobre wiesci od rana i co ????? , scoti SUPER :) GRATULUJĘ !!!!!!!!!! :)

zajrzę jeszcze potem do Was :)

MIłego dnia :) lece na miasto :) :-D

Scoti - dzisiaj to już ładna, nawet nie było potrzeby pochylac ekranu. Super, gratulacje. Rośnij maluszku.

Witam sie :)
scotland gratuluje:)))czyli udało siegratuluje!!!!!
katyb poki nie ma @ nie ma co sie dolowac,moze jeszcze tempka skoczy,zobaczysz jutro jak bedzie..ja nadal trzymam kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&
dzoana, katt a wy testujcie i nie trzymajcie nas dluzej w niepewnosci:)))tempki macie bardzo ladne:)))

powiedzcie mi dziewczyny czy po luteinnie sa takie wieksze i nabrzmiale cycuchy?wogole to mam takie jakies bolne na dotyk..zawsze mialam tak przed samiutenka @,dzien,dwa..oby tylko sobie nic nie wkrecac...nie lubie teraz tego teraz tego czekania,nakrecania sie zeby pozniej znowu zobaczyc jedna kreche na tesciorku:(:)no:

reklama
Asiczka - ja czekam do jutra, chyba że nie bedzie sensu. Dzoana z tego co pisała, bierze pod uwagę jutro lub pon.

Do góry