reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

to i tak duzo za duzo klebek welny kosztuje max do 7 zl ja z duzego klebka zrobilam sukienke czapeczke i buty wiec 60 zl za sama czapeczke to przesada i to duza

reklama
Viola przykro mi kochana !!!!! :(((((((((((
zagubiona kurcze no ale cuda tworzysz , naprawde :) ja bym sama spróbowała ale boje sie :confused: no ale próbować zawsze można, no ale to dopieo jak okaże sie ta pipka u mnie, to bym miała pole do popisu :)

a własnie........ znajoma wczoraj namówiła mnie abym zrobiłam sobie wróżbę z igły i nitki, nad brzuszkiem, bo jej sie sprawdziło i mówi ze każdym sie to sprawdza, no niby robiłam to przed ciążą, i zawsze mi wychodziło SYN CÓRKA STOP, a teraz juz 2 razy zrobiłąm i wyszło CÓRA :) ciekawe czy sie sprawdzi :-D
zagubiona robiłaś?????????

Witam się i ja dzisiaj:-) zZAGUBIONA-śliczne to rób i sprzedawaj:happy2:masz fach w ręce,szpilki są piękne ja niestety w takich butach chodze tylko okazyjnie moja córa waży ponad 20 kilo więc mam co dźwigać a w takich butach to obie byśmy sobie mogły jedynki powybijać:-D VIOLA strasznie współczuje Ja uciekam bo mam tyle sprzątania że głowa mała a nie chce mi się jak pieron byliśmy dziś w sklepie po tego nieszczęsnego konia na biegunach więc Nastka mi się buja na środku salonu:eek: odezwe się jak dom ogarne,trzymam kciuki za dziewczyny które mają zamiar testować będzie dobrze.Co do wróżb ja też wróżyłam z igły i z obrączki i wychodziły mi zawsze 2 córy jedną mam może drugiej też się doczekam(Julitki)

reklama
ilonko chyba nie ma szans na syna bo wyraznie widac rowek miedzy nozkami Bez tytułu.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry