reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Cześć dziewczynki:) Ale tu dzisiaj gorąca dyskusja trwała:-)

A ja mam pytanie odnoście tej luteiny, bo tak:
1. lekarka kazała mi brać o d19 dc, a tu chyba jeszcze owu nie było patrząc po temperaturze, i co mam zrobić w takiej sytuacji? Bo jutro powinnam zacząć brać... Chyba,że zaczekam na jutrzejszą tempke.
2. Mnie lekarka kazał brać luteine tylko przez 10 dni, a nie do terminu @ czy II kresek, co o tym sądzicie?

reklama
ilonka wrrrrrrrrrrrr udusze mała fika to znaczy ze jest zdrowa i wesoła :))

Dzoana mi ten wykres zle nie wygląda a Ty jakie masz cykle długie?????

Dzoana 2 dni po zagniezdzeniu wytwarza sie hcg we krwi !!!!!!!
Malami wzajemnie kochanie :)
Marta dziękuję, mam nadzieje ze jest OK z maluszkiem !!!!!!!!! no ale sie boję coś :( do tej pory byłam spokojna a teraz,,,,sama nie wiem :((((((((
Będzie dobrze, a matki to chyba tak juz mają, że się boją:tak: Taki los:laugh2:

Dzoanko a jezeli owu była pozniej ?????to jeszcze kilka dni i dopiero tescik :-D:-D:-D:-D

zZagubiona nooo dzis to smaruja na potege hehe

reklama
dzona ja zrobiłam test po 13 dniach od owu i wyszedł już pozytywny
Dlatego się martwię, że ani @ ani pozytywnych testów:-(

ilonka wrrrrrrrrrrrr udusze mała fika to znaczy ze jest zdrowa i wesoła :))

Dzoana mi ten wykres zle nie wygląda a Ty jakie masz cykle długie?????
29 dni, dzisiaj jest ostateczny termin kiedy powinnam wpłynąć na Morze Czerwone.

ale zescie naskrobaly ehh i jak ja teraz mam to nadrobic ;p;p:-D:szok:
Ty nie dasz rady:-D

ilonka - sama mi ciągle powtarzasz ze trzeba myslec pozytywnie :tak::tak: .... zjedz czekoladę i się połóż :-)

dzoana - 48 h i jest wtedy beta w krwi a kolejne 24 godziny żeby była w moczu
Czyli teoretycznie, jeśli jest ciąża to test powinien wyjść. to może jednak nic z tego:-(

Do góry