bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzoana wiem cos o tym ile ja sie teraz nasikalam to moje. @ jak nie bylo tak nie idzie zawriowac juz no ale niestety nadal czekanie ehhh szkoda slow na ta wredna @
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak @ przyjdzie to źle, jak jej nie ma to też kiepsko:-(Jestem troche zirytowana wynikami testów i czekania. I ten stres czy tempka sie utrzyma czy nie. Masakra, czy juz plamię czy nie? Jak do soboty nie dostanę to zatestuje.dzoana wiem cos o tym ile ja sie teraz nasikalam to moje. @ jak nie bylo tak nie idzie zawriowac juz no ale niestety nadal czekanie ehhh szkoda slow na ta wredna @

odpoczne sobie, poza tym coś maluszek w dzien sie nie rusza :-( tzn wczoraj i dziś sie nie ruszał , mam nadzieje ze w nocy albo jak sie położę to da znać o sobie, wiem ze nie muszę czuć w dzien ruchów tym bardziej teraz tak na początku ale juz sie przyzwyczaiłam ze co zjem to było pukanie a teraz nic Ile czasu mija od zagnieżdżenia do czasu obecności wykrywalnej ilości hormonu w moczu? Ty chyba o tym pisałaś?dzoana - o matko do soboty to jeszcze kupa czasu, ale trzymam kciuki za wytrwałość :-)