reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzoana co ci szkodzi szanse w tej chwili sa 50/50 wiec siknij skoro masz cykle 29 dni

viola daj znac po wizycie bo chyba dzis do diabetologa idziesz ;]

reklama
Siknę jutro, żeby było z porannego moczu, chyba, że @ przyjdzie lub plamienie. Czy przy pozamacicznej nie jest tak, że testy nie wychodzą?

dzoana ale nas trzymasz w niepewności :)
skąd masz tyle cierpliwości ??? :-) przy pozamacicznej testy o czułości 25 mi nie wyszły- moja beta przy pozamacicznej była 15 dwa dni po spodziewanej - i Lorelain wcale nie wyłam z bólu - nic mnie nie bolało- operację miałam w 8 tygodniu.

viola ja też jestem bardzo zainteresowana co Ci powie diabetolog :-)

bietka - bo chciałam żeby dzoana sie uspokoiła i nie wkręcała sobie jakiś ciąż pozamacicznych ... no to ją faktycznie teraz pocieszyłaś :-p eeeeeeeeeeeeh

dzoana ale faktycznie nas na stresy z oczekiwaniem narazasz hihi . siknij kochana jak nic nie wyjdzie to skocz na bete i wtedy bedziesz miala 100% pewnosci niz oczekiwania i przygladanie sie testom czy jest cien czy go nie ma hihi :-)
kurde musze isc na miasto jakis dres zakupic co by ladnie sie pokazac dziadkom w sanatorium hihi , swoja droga ciekawe na kogo trafiie na sali? mam nadzieje ze nie dadza mi takiej jakiejs babci .

No Kochane jesteście:-) Różne rzeczy zaczynam sobie wkręcać:-( A może nie jestem w ciąży tylko @ mi się spóźnia:-( Chyba fasole nie chcą u mnie zostać:-( A cierpliwa nie jestem, jak zaczynałam się starać i lekarka mi powiedziała, że może to potrwać nawet rok, to wydawało mi się, że to wieczność, bo ja już chciałam być w ciąży. Później przyszedł jeden cykl, drygi, trzeci i nic. Teraz jestem na etapie braku wiary, że w ogóle się uda:-( A smędzę dzisiaj strasznie, wybaczcie, ostatnio mam takie chwilę kiedy ciężko mi opanować łzy. Może któraś zapoda jakiś problem prawny, wtedy mogę się oderwać od myślenia o tym co się dzieje/nie dzieje w moim organizmie:-D

Dzień dobry:-) BOBO teraz podobno wsanatoriach coraz więcej młodych ludzi sie pojawia więc może się uda że nie będziesz zdana na babcine towarzystwo:happy2:

reklama
wiolka no mam nadzieje ze nie bede z babusia jakas bo to dlugo bo az 24 jestem skazana tam siedziec :shocked2:
dzoana idz siknij i bedzie przynajmniej o czym gadac hihi :-)

Do góry