reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzona dokładnie :tak: umowę dostanę na początku marca, a to już nie długo i z kredytem powinniśmy się uporać do 10 marca także myślę, że od połowy marca pójdę na l4, no chyba że się będę źle czuć i wymiotować to pójdę szybciej ;-)

reklama
Z tego co zdążyłam zauważyć, to duzo dziewczyn z tego forum na początku nie miały objawów typu nudności i strasznie się zamartwiały czy z dzidzią wszystko w porządku. Później się cieszyły jak jednak wymioty przychodziły:-) Dla mnie też wymioty niestraszne, byleby fasolka była i zdrowo rosła
Marta, Ty z Poznania jesteś, to na pewno jadłaś rożki z Santosa?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marta kochana GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super :)))))) :-D
Karolinka gratuluję :)( duże to twoje maleństwo, moje miało w 11 tyg i 2 dniu prawie 5cm a Twoje juz ma 4,5cm super kochana :) bedzie chyba duże chłopisko :-D no albo duża Jagódka :) hehe :)

Dzona ja jeszcze nie mam objawów, boli mnie tylko jajnik i czasami brzuch tak pobolewa, do tego strasznie bolą mnie cycki mega po prostu. Niestety nie jadłam rożków muszę Cię zawieść, mieszkam w Poznaniu 3 lata ale generalnie nie pochodzę z stąd.

My wlasnie wrocilismy z zakupow, pierwszy raz od dluuuugiego czasu nie mam duzo do nadrabiania:szok:

Marta Karolcia
dziekujemy za super wiesci, ja dzisiaj umowilam sie na pierwsza wizyte z polozna 19.03 usg pewnie w polowie kwietnia.

Katrina
zagladaj do nas czesciej

Ostatnia edycja:
Marta, jak moi Rodzice jeżdżą do Poznania, to obowiązkowo muszą się zaopatrzyć w rożki. Moja cała rodzinka pochodzi z Poznania, Rodzice tylko wyemigrowali do Lubina. A rożki, mhmmm, niebo w gębie, tylko na razie dla Ciebie niedostępne, bo krem zawiera sporo alkoholu:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzona to nawet nie wiedziałam o takich rożkach :-) Ja pochodzę z Czarnkowa. Leży w takim trójkącie z Piłą i Trzcianką :eek: W Poznaniu jestem od niedawna i pomału poznaje jego uroki :tak:

To koniecznie musisz spróbować, można je kupić też w innych miastach, ale najlepsze sa w Poznaniu. A na św. Marcina to rogale marcińskie, pychota:-D

reklama
jesteśmy :)))
ufff, już w domku, co za dzień, dzięki za troskę :)))
po wizycie super, Fasolka ruszała łapkami tak, że trzeba było poczekać by ją zmierzyć :) ma prawie 6,5 cm i odpowiada 13 tyg, normalnie struś pędziwiatr :) jestem mega szczęśliwa, serduszko słyszeliśmy, wszystko zmierzone, nosek jest, wszystkie wymiary ok, nt ok, wszystko fajnie :D
oby same takie wizyty aaaa :D

teraz mam niby iść na usg dopiero połówkowe, nie wiem, jak tyle wytrzymam haha, od kiedy jest sens robić 3d/4d? :D

Do góry