D
Dzoana.a
Gość
Ja już zmykam do domciu, w końcu. Miłej nocki:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie układam się do snu z moim bananem, ale jeszcze napiszę co i jak.
Małe fikało jak zwykle, ciężko było nadążyć wzrokiem za łobuziakiem. Ogólnie to wszystko ok, ale takie dolegliwości jak moje nie powinny się zdarzać i, jak to określiła pani doktor, są upierdliwe. Dostałam nospę 2x dziennie i magnez mam brać nadal. Za 2 tygodnie kontrola. Oprócz tego dostałam skierowanie na morf i mocz i polecenie spotkania ze swoją położną (kimkolwiek ona jest
). I zdecydowałam, że jednak wybiorę się na usg 3D czy tam 4D koło 20 tygodnia.
nie moglam zasnąc bo byłam głodna więc kuken kuken do kuchni i dwie wielkie buły z szynka i serem wciągnelam no i teraz wiadomo dlaczego taki brzuch (fot. na szalonych) kurcze zjadłam opiłam się a teraz nie chce mi sie spac.
zła jestem bo koleś nie ma takiego drugiego i jeszcze mam na własny koszt wysłać. także przesyłak droższa od biustonosza. no masakra i mam doła bo tak sie cieszyłam,że upolowalam takie fajne staniczki a tu dupa
Kupiłam sobie jeden z tej firmy Canpol to porażka toć to sie nie nadaje do noszenia najwieksza miseczka DD .