A
anaber
Gość
Karolinka napisałam do Ciebie na priv jakbys miała chwilkę zerknąć :-) dziekuję
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie wiem dla kogo oni je robią. Przed ciążą nosiłam 65E,F. Zaryzykowałam na allegro i kupiłam dwa. W najgorszym wypadku stracę 30 zł.
Nie martw się już! Kiedy masz kolejną wizytę z usg????

W końcu nie muszę się martwić że zgniatam brzuszka, a uwielbiam spać na brzuchu. Tak że banan dostaje ocenę pozytywną
no i mamy tak samo bo u mnie leje , wózek zepsupty a nie chce isc z małym w ten deszcz a tez nie mam jak isc na zakupy
dziś zaplanowałam sobie ze upieke szarlotkę chciałam isc a tu patrze pada i wieje jak pieron !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zyć nie umierać !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

anaber, zmotywowałaś mnie do kupienia sobie stanika:-) Mam aż jeden z którego cyce się nie wylewają i który mnie nie gniecie. Szukałam już chyba z miesiąc, ale nic nie ma dla mnie. Jak miska duża to obwód też, a jak obwód mały to nic się nie zmieściNie wiem dla kogo oni je robią. Przed ciążą nosiłam 65E,F. Zaryzykowałam na allegro i kupiłam dwa. W najgorszym wypadku stracę 30 zł.

Trzymam kciuki