Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MARKS & SPENCER 70D outlet prosto od producent (2110867005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak jesteś wyspana to super humor pewnie też dopisuje LORI-szalona kobieta z ciebie mało znam takich które się cieszą że wymiotują
POLISIA-wiem że łatwo powiedzieć a trudniej zrobić ale spróbować zawsze mozna
;-)
No ja mam już zwiastuny @ Szkoda gadać. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się wypocząć na tym wyjeździe. Daj znać co lekarz powie.Witam
Gratuluję wam wszystkim udanych wizyt i pięknych fasolek :-) super ze wszystko jest ok
Lori hehe ach te twoje napady :-)
dzoanko a Ty dzis?????co tam sie dzieje????
a my jutro wylot a młody ma angngine i dzis jeszcze pozniej lekarz :-(
Oznaczają plamieniaDżoana, a u Ciebie co ta temperatura wyprawia? masz brązowy kwadracik na wykresie co on oznacza, bo mi się nie wyświetla?
Malami opuszczasz mnie na szczyt fazy objawowo maniakalnejoch zazdroszczę Ci, bo się wyluzujesz i nie będziesz myśleć o każdym stopniu Celsjusza. Trzymam kciuki za małego, żeby się nie rozchorował!