reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Hej kochane:-)

Wpadłam się przywitać, życzyć miłego dnia i pogratulować udanych wizyt!!!!!!! i trzymam kciuki za spokojne dni do następnych wizyt:-D:-D

U mnie za oknem piękne słońce, ale niemiłosiernie mocne wietrzysko:tak:

zmykam do pracy.

reklama
Dziń dobry ale tu ruch od rana:-) ROSZPUNKA - bo my wiemy że lepiej zapobiegać niż leczyć:happy2:jak jesteś wyspana to super humor pewnie też dopisuje LORI-szalona kobieta z ciebie mało znam takich które się cieszą że wymiotują:happy: POLISIA-wiem że łatwo powiedzieć a trudniej zrobić ale spróbować zawsze mozna:tak:;-)

Ilonka wstyd mi sie przyznac ale jak poszłam na L4 odzwyczaialm się od takiej bieganiny, wszystko robiłam powoli a to kawka a to BB kiedy mi sie chciało to cos robiłam, Igorek w przedszkolu więc mam wolne. I jak mam taki dzień ,ze coś wyskoczy to burzy to moj program dnia i dzis wlasnie sie tak stalo :) temp. mu spadła więc chyba zabiorę go do biedronki i zrobie zakupy bo nie mam innego wyjścia. miałam inaczej dzien zapalnowany. a zjeśc coś musi bo w lodówce to mam przeciag :-D

Dzoana kurcze ja to i tak jestem szczesliwa bo we wrzesniu 2011 mój Igorek miał usunięty trzeci migdał i od tamtej pory ani razu nie chorowal raz miał tylko lekki katarek i tylko dwa dni nie poszedł do przedszkola. Cała zime ładnie przetrwal dawałam mu tylko tran dla dzieciaczków. I byłam zdziwiona bo ja od listopada to nonstop coś lapałam, w przedszkolu dzieci zasmarkane po brodę a on nic nie złapał. I chyba zabieg pomógl. No ale dziś coś nam się wkradło, mam nadzieję,że przejdzie. Dałam paracetamol i temp. od razu spadła. śniadanko tez zjadl więc apetyt ma. sama nie wiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Gratuluję wam wszystkim udanych wizyt i pięknych fasolek :-) super ze wszystko jest ok :-D

Lori hehe ach te twoje napady :-)
dzoanko a Ty dzis?????co tam sie dzieje????

a my jutro wylot a młody ma angngine i dzis jeszcze pozniej lekarz :-(
No ja mam już zwiastuny @ Szkoda gadać. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się wypocząć na tym wyjeździe. Daj znać co lekarz powie.
Anaber, tym chorobom to winna pogoda, w moim otoczeniu dużo osób narzeka na złe samopoczucie. Może to tylko lekkie przeziębienie i szybko mu przejdzie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dżoana, a u Ciebie co ta temperatura wyprawia? masz brązowy kwadracik na wykresie co on oznacza, bo mi się nie wyświetla?
Malami opuszczasz mnie na szczyt fazy objawowo maniakalnej :( och zazdroszczę Ci, bo się wyluzujesz i nie będziesz myśleć o każdym stopniu Celsjusza. Trzymam kciuki za małego, żeby się nie rozchorował!

Dżoana, a u Ciebie co ta temperatura wyprawia? masz brązowy kwadracik na wykresie co on oznacza, bo mi się nie wyświetla?
Malami opuszczasz mnie na szczyt fazy objawowo maniakalnej :( och zazdroszczę Ci, bo się wyluzujesz i nie będziesz myśleć o każdym stopniu Celsjusza. Trzymam kciuki za małego, żeby się nie rozchorował!
Oznaczają plamienia

Fuck! ja tak miałam w poprzednim cyklu, jeszcze się łudziłam, że może się nie rozkręci!. cholera przy takiej temperaturze? nic już z tego nie rozumiem.

Roszpunko fajne te staniczki kurcze ja nigdy takich nie mogłam nosic takich z usztywniona miseczką, zawsze takie miękkie ew. z fiszbiną jakoś zawsze cięzko mi dobrać stanik. I ostatnio poszłam do lumpeksu poszukac jakiś ciuszków dla dzidzi i wynalazłam dwa staniczki ale nie do karmienia takie zwykłe miękkie ale gatunkowo tez super i to był dwupak różowy i czarny z metkami jeszcze czyli nie noszone wlasnie tej firmy Marks&Spencer i mój rozmiar pasowały idelanie i za całe 12zł za 2 sztuki. nawet sie nie zastanawiałam i od razu kupiłam.

Poprosze jeszcze linka do tego rogala :) może sobie kupię :-) jak taki wspaniały jest

reklama
Do góry