reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ojjjjjj Karolinka zamotana jestem i zamiast Marysia napisałam Justynka :crazy: przepraszam !!! ledwo na oczy widzę, miałam isc spac z Jasiem a okazało sie ze jak robiłam szarlotkę od usnął wiec nici były z mojego snu bo szarlotkę wyjęłam z piekarnika a on wstał :baffled:

Roszpunka kotek no ciekawe :) choć mnie sie zdaje ze ja urodzę jeszcze pod koniec lipca , a kto wie moze w urodziny heheh :) zobaczymy :) najwyżej bedziemy miec spóżniony prezent ale za to JAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANABER !!!!!! DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!! DOSZŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
KAROLKA - najlepszym rozwiazaniem bylby tutaj mąż ginekolog z kieszonkowym USG :rofl2:

ILONKA - witaj, dopiero zaskoczylam o co biega :-D z moja koncentracja tez jest nie najlepiej :-D

Ostatnia edycja:
witajcie

Karolinka - ja i Viola udzielamy się też na wątku Czerwcówek, ale stąd nie uciekłyśmy,

Losiczka - to prawda Zoyka urodziła taaaakąąą dużą Julcie przez cc, ale wiedziała, że córcia będzie duża, bo miała poważną cukrzycę w ciąży i lekarz uprzedził ją, że tylko cc wchodzi w grę, zresztą przy 5kg i 58cm - nie chciałabym inaczej...

Ilonko- a ja szukałam justynki ;))) hihihi.... ja tez mam już nieźle wymieszane w tyłku dzisiaj i chciałabym zakończyć na dzień dzisiejszy pracę ;)
Ano i wpadam na szarlotkę, ale z lodami i bitą śmietaną- dowiozę i lody i bitą śmietanę ;)))

Marysiu- mój doktor, ale niestety nie ginekolog ;))) Choć i tak chętnie by pewnie mnie badał codziennie ;)))

Katrinko- udzielać się tu i tu to co innego niż znikać stąd kiedy już przechodzi sie na inny etap ;)))

A propos dużych dzieci... Moja koleżanka drobra, chudzinka- 50 kg wagi i 160 (maks) cm wzrostu, mąż też podobnej budowy urodziła synka 60 cm długaśny i 5 kg wagi. Lekarz mówił, że dziecko będzie duże, ale pomylił sie o kilogram ;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marysia chyba ciężarne tak juz mają hihih :) mam nadzieje ze szybciutko pochwalisz sie brzuszkiem !!!!!!!! :) :tak:

Karolinka jak coś to tylko lody , śmietana sie znajdzie :) zapraszam :)

Ilonka- lody waniliowe lub śmietankowe, ewentualnie z czekoladą i jadę. Już jestem w blokach startowych i zakladam buty. ;)

Uciekam Kochane- do juterka ;)

Karolinka najlepiej bakaliowe :) bo uwielbiam :) do jutra kochana :)

Uciekam poleżeć troszke :) Jas sie bawi wiec moze da poleniuchowac :)

Jestem w sanatorium jest okropnie zasieg neta tylko w jednym miejscu a tel na dworze lapie zasieg jest mi strasznie smutno bede pisac jak zlapie siec. Buziaki

reklama
Do góry