reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

BIETKA to odpocznij sobie i jak będziesz bardziej zrelaksowana to wtedy będziesz się mogła cieszyć swoim stanem:-) AGNES spij jesli tylko tego potrzebujesz na zdrowie:happy:

reklama
Agnes uhu jak ja Cię dobrze rozumiem, teraz już ciut mniej spię, ale wiesz, dzisiaj znowu poległam, tak wiecej trzymaj się, widocznie sen jest potrzebny ;) zresztą, jak wczoraj widziałam jak Fasolka wywija łapkami to kurcze nie dziwne, że ja nie mam energii haha :D

Bietka ten Twój brzuszek taki ładniutki! :D

Bietka Oli jest starsza o 3 miesiace, one w jednej chwili sie kochaja, przytulaja i caluja a w drugiej popychaja i wbijaja pazury jedna i druga taka bitna, jak widze ze ktoras sie zlosci to uspokajam, tlumacze i jakos dziala ale nie mozna na chwile zostawic samych bo za chwile ryk.

Wiolka tutaj wszyscy nasi znajomi sa sami, bez rodzicow i tak jakos padlo na mnie bo pracuje tylko w weekendy i nie potrafie odmawiac wiec jak ktos potrzebuje darmowej opiekunki to dzwoni do nas, mam nadzieje ze jak bede sie zle czuc w ciazy to naucze sie mowic nic nie.....

dzięki dziewczyny , brzusio rośnie, musze zrobić w tym tygodniu zdjątko :)
no scotland burza hormonów i dwójka dzieciaczków : podziwiam :):-)
agnes śpij na zdrowie :)
marta sx odpoczywaj, po pracy leżenie brzuszkiem do góry :-)
polisia jeszcze ciut, ciut do drugiego trymestru i powinnaś mieć tyle energii co fasolinka :-)

wiolka no marzę o tym by być wypoczetą - by cieszyć się swoim stanem... iść do sleku, poogladać dziecięce ciuszki , powoli myśleć o pokoju dla malucha... gdybym pracowała - nie byłoby takiej opcji ... jedynie weekend, ale wtedy odsypiałam cały tydzień.

wiecie że u mnie w pracy są tacy nienormalni ludzie że czepiali się dzisiaj mnie, bo za często chodzę do toalety... masakra, a jutro mam wolne jedziemy podpisać umowę z deweloperem i biorę urlop na żądanie bo jak bym poszła się zapytać to i tak by mi nie dali :(
Macie może jakieś sprawdzone sposoby na bolące cycki ? oprócz smarowania balsamem bo to już robię.

Ostatnia edycja:
Bietka - moja najstarsza jest z 12 maja, Alinka z 18 kwietnia, teraz tez celowałam na kwiecień, ale... ma być wg OM na 1 czerwca, wg USG na 29 maja. (Ja jestem z 25 kwietnia) Zobaczymy kiedy to małe się urodzi.
A jeszcze co do tętna płodu, to na innym wątku dziewczyna pisała, że podobno nowe wytyczne co do prawidłowego zakresu to 110-180 uderzeń. Czyli 160 to bardzo dobrze, a jak dziecko np. śpi to jest niższe, np. 140.

marta współczuje, ale mogę sobie to wyobrazić... u mnie podobnie bywało, choć jak się w grudniu dowiedzieli, to dali mi spokój psychiczne, ale odeszły 2 koleżanki i dostałam gratis 2 etaty - prosiłam aby zatrudnili mi kogoś do pomocy - ale gdzie tam :(
nie przejmuj się kochana, już nie długo :-)

marta na bolace cycki dobry stanik - tylko niestety :( i spanko na plecach.

katrina, ja mam urodziny 04 lipca a termin mam na 08 lipca, ale nie celowaliśmy specjalnie, jak wiesz staraliśmy się 6 m-cy - więc cięzko mówić o celowaniu :)
no to piękną macie wiosnę :) same urodzinki od kwietnia do może czerwca :)

kochane żegnam się .... co poniektóre pamiętają, że mój mąż jest fanem piłki nożnej, dzisiaj o 19 jest ważny mecz i jedziemy do znajomch

miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka ja im jeszcze nie powiedziałam, powiem jak będę szła na l4 i co tam.... nie są fer wobec nas to ja też nie będę

Do góry